31.12.2015

Vuosi 2016... Ole kiva, jooko?Alkuun haluan kiittää kaikkia blogini lukijoita ja kommentoijia, olette ihania!♥ Joka kerta kun tulee bloggeriin ja näkee, että kommentteja on tullut, niin ei voi kun hymyillä. Siitä tietää, että joku edes lukee kirjoittamiani tekstejä! :)

Mun vuosi 2015 ei ollut hyvä. Ei tapahtunut mitään tajunnanräjäyttävää ja kaikki oli aikalailla samaa tasaista harmaata. Tietysti vuodesta jäi kivoja muistoja, mutta olisin toivonut, että vuosi olisi jäänyt mieleen kivana ja sellaisena mitä on kiva muistella vanhempana. Ensi vuonna alkaa uudet jutut mm. koulu! Tästä olen niin innoissani! Pääsen opiskelemaan vihdoin alaa, joka kiinnostaa ja jolle oon hakenut laittoman paljon... Hiusala täältä tullaan! :)

Hassua kuvitella, että tässä kirjoitan vuoden viimeisenä päivänä vuoden viimeistä blogi tekstiä! :D Itse lähden maalle Uuden Vuoden viettoon :) Juna lähtee kuuden aikaan ja musta tuntuu, että tästä tulee yks parhaista Uuden Vuoden juhlista ikinä! :) Selvinpäin mennään lääkityksen takia, mutta ei haittaa yhtään! Seura on mitä parasta :)

Viettäkää ihana vuoden vaihde ja olkaa varovaisia! Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne♥

2 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta! :) teethän postauksen illastasi! Toinen mikä olisi mielenkiintoinen olisi postaus missä kerrot tavallaan sun elämästä ja sen eri vaiheista, lapsuus...nuoruus ym :) ne on aina mielenkiintoisia! Paljon tsemppiä tulevaan vuoteen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!:)

   Voin jonkinlaisen postauksen kasata, tänä Uutena Vuotena keskityin vaan siihen nauttimiseen ja pistin aivot narikkaan :)

   Pistän tuon postaus idean ylös ja voisin alkaa sitä kasaamaan pikku hiljaa :) Kiitos ehdotuksestasi! :)

   Tsemppiä sulle myös!♥

   Poista