16.12.2015

papiidipaadi


Moikka! Mitä teille kuuluu? :)

Kuinka moni on yllättyny siitä, että joulu on jo ens viikolla? Mihin tää aika on oikeesti menny? :D Tuntuu et tää mkoko vuosi on menny hujauksessa ohi ja kohta onkin sitten jo vuosi 2016... pelottavaa... Mä oon joulun yksin, kissojen kanssa. Äiti on töissä ja Niko menee mummilleen. Ei se mua oikeestaan haittaa, ihan kiva ku voi luoda omia perinteitä. Katsella ihania ohjelmia telkkarista koko aatto ja tehdä hyvää ruokaa. Sellasta ruokaa mistä ite tykkää, mä en oikein joulusafkoista oo ikinä välittäny :D Vaihdettiin Nikon kanssa jo joululahjat. Mä annoin sille hajuveden ja sellasen teräksisen korttiboxin, jossa on Nikon nimi kaiverrettuna. :) Mä sain Nikolta Kalevalakorun, kielon. Se on sellanen koru mitä oon monta vuotta himoinnut. Menin ihan sanattomaksi :D

Mä tapasin viime viikolla Katarinan. Hän on mun mentori, jonka on tarkoitus lieventää mun yksinäisyyttä ja pitää mulle seuraa. Tää prosessi kestää vuoden ja mun mielestä tullaan oikein hyvin toimeen :) Oltiin eilen pari tuntia kahvilla ja juteltii niistä näistä. Musta tuntui et ollaan tunnettu kauemmin, kun tää viikko :D Jokainen mentori pari saa 100€ käyttöönsä ja meidän piti tän vuoden loppuun mennessä se käyttää, et saadaan ens vuonna uudet rahat :) Katarina sit ehdotti, että voitais käyttää meidän raha Antti Tuiskun Hartwall arena keikkaan! Eli Peto Show, täältä tullaan!♥ Oon aivan fiiliksistä tästä! :) Ja mikä parasta, mun ei tarvii mennä sinne yksin :) Anttihan julkaisi uuden biisinkin, siitä otsikko ;)

Muuten oon taas vaan kotona tekemättä mitään. Ens vuonna aletaan kattomaan mulle taas jotakin tekemistä, nyt se ei kannata ku vuotta on näin vähän jäljellä. Kävin viime viikolla hiusalan haastattelussa ja saan ennen joulua kuulla sit tulokset, et pääsinkö. Toivottavasti :) Ainakin haastattelijat sanoi, et tein todella hyvän vaikutuksen heihin :)

Pikkuveli pääsee huomenna armeijassa reserviin. Eli se on ollut siellä sen puolivuotta.. Järkyttävää, mihin tää puolvuotta on menny? Vastahan se meni kesällä sinne :D On ollu kyl ikävä sitä ja kiva, että se tulee kotiin sieltä :) Tarkotus oli lähtee äitin kans sitä Säkylästä hakemaan, mutta menee nii myöhäseks, et meen perjantaina sitten Vihtiin päin :)

Palataan taas seuraavassa postauksessa!
Muista, olet ihana♥

4 kommenttia:

 1. Oon ihan samoilla linjoilla, että mihin hittoon tää vuosi on kadonnut :o
  Tuntuu että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeemmin vuodet vierii. Aika pelottavaa :/

  Sun blogista löytää sellasta rauhaa itselleenkin...osaat niin hyvin kirjoittaa ja tarttua hetkeen. Kiitos kun pidät tätä blogia ja toivottavasti pidät jatkossakin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos! ♥ Tää kommentti sai hymyilemään :) Aion pitää, kunhan saisi taas inspiraatiota :) Ei tätä vaa voi lopettaa, tätä vartee tuntuu elävänsä :D Ja onhan blogin parii kiva palata lukee vanhoja postauksia :)

   Ihanaa Joulua Susse!♥

   Poista
 2. Anni, olet ihana. Toivon että sun ei tarvitsisi olla yksin jouluna :( vaikutat tosi symppikseltä ihmiseltä, oonkin seurannut sun blogia jo pitkän aikaa! Paljon kaikkea hyvää sulle ensi vuoteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi!♥

   Näyttää siltä, että oon Joulun yksin, mutta ei se mua haittaa. Sain just joulusiivouksen tehtyä ja kohta pitäis kauppaan mennä :)

   Ihanaa Joulua sulle kans ja tsemppiä myös ensi vuoteen♥

   Poista