6.12.2015

Itsenäisyyspäivä 2015

Lippu on ollut Suomenlinnassa salossa koko sodan ajan ja se laskettiin, kun Suomeen julistettiin itsenäisyys

Marimekko, Fazerin sininen, Muumit, Väinö Linna, Jean Sibelius, Nokia, Lordi, Ruisleipä, Lonkero, Valio, Mäntysuopa, Tuntematon Sotilas, Perkele, Sauna, Suomi emojit, Tom of Finland, Sisu, Jääkiekko, Karjalanpiirakka, Astiakaappi, Tuhansien järvien maa, hevi musiikki, Joulupukki ja korvatunturi, Teemu Selänne, Kimi Räikkönen, luonto, koulutus, "hakkaa päälle pohjan poika!"....

Ylhäälle listasin asioita joita suomesta tulee mieleen. Itysenäisyys on upea asia ja siitä voi olla kiitollinen. Meidän maalla menee hyvin, mutta myös todella surkeasti; poliitikot valehtelevat harvasen päivä, asioita ei päätetä huono osaisten puolesta, vaan heitä vastaan, pakolaisepisodi ja siitä tullut turvattomuus ja levottomuus pitkin maata, Hintoja nostetaan, mutta tukia lasketaan, suuri työttömyys piinaa koko maata. 

Silti voin sanoa ylpeänä olevani Suomesta, onhan tämä upea maa. Itse pidän Suomessa eniten tästä luonnosta, musiikista ja tietty Fazerin sinisestä. Harmittaa, että suurin osa vuodesta on pimeää kun saappaassa ja kaamosmasennus vaivaa valtaosa väestöä. 

Onnea itsenäinen Suomi!♥
 Pari vuotta ja juhlitaan 100 vuotiasta Suomea :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti