1.1.2016

Vuoden ensimmäinen

Heippa kaikki!

Kotiuduin itse vähän aika sitten kotiin Uuden Vuoden vietosta. Lähdin siis lapsuudenmaisemiin torstai illalla. Vietin vuoden vaihteen serkkujeni ja heidän perheen kanssa. Vietettiin siellä aina Uusi Vuosi isän kanssa ja oli aika nostalginen fiilis. :) En aio siitä sen enempää kertoa, serkkuni on sukulaiseni ja paras ystäväni ja hän ei netissä halua esiintyä, joten en aio enempää avata tätä :)


Menin junalla Hyvinkäälle, josta kyyti lähti kohti vanhaa kotiseutua. Perillä kohteessa sitten piti olla palju valmiina, mutta siihen tuli pari muuttujaa :D Käytiin sitten aunassa ja siellä vierähti melkein pari tuntia. Kerroiltiin kuulumisia puolin ja toisin ja juoruiltiin omiamme :D Tehtiin kans kasvohoidot ja ihokuorinnat. Palju bileet on myöhemmin sitten, kunhan aikaa taas löytyy :) Pelattiin kans lautapelejä ja korttia, sekä kuunneltiin parhaita lastenlauluja ja muisteltiin lapsuutta :) Syötiin kans hyvin, parasta on Coca-cola sitruunalla!♥ Alkoholiin ei koskettu ollenkaan, joka oli aivan parasta! Huvittavaa lukea tänään somessa, kuinka ihmiset on mokaillut ja rikkonut puhelimensa sun muuta, mutta me ei alkoholia tarvita siihen, että meillä on hauskaa! :)Ammuttiin kans raketteja. Tai no minä katsoin vierestä kun muut ampu :D Upeita olivat! Kello sitten löi yli puolen yön ja toivotettiin Uutta Vuotta. Itsellä pääsi myös pieni itku, koska tuli ikävä niitä muistoja, kun isä oli vielä hengissä... Ja ehkä siks, että vihdoin vuosi 2015 on ohi ja voin aloittaa seuraavan vuoden ihan alusta! Viime vuosi oli niin huono, että haluan parantaa tätä vuotta huomattavasti edelliseen. Ehkä elämä tästä muuttuu myös sellaiseksi, että mä löydän siitä hyvää ja osaan iloita asioista, myös niistä pienistä. :)

Valvottiin sitten melkein kolmeen asti sängyssä höpötellen kaikenlaista, koska meillä sitä juttua riittää :D Nukuin ilmapatjalla lattialla, joka sitten aamulla oli ihan tyhjä, koska siinä oli reikä :D Kun heräsin, nii olo oli kuin olis ollu kehdossa :D

Uusi vuosi oli paras pitkään aikaan! :) Nautin oikeasti siitä, että paras ystävä oli vierellä ja ei tullut mitään typeryyksiä tai riitoja mistään tai kenenkään kanssa :)

Tästä jokainen voi tulostaa tämän itselleen ja pistää kehyksiin :D
Toivottavasti ite ei tarvii enää herää joka aamu tohon helvetilliseen ahdistukseen! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti