4.4.2015

Pullo pöytään eioo huolen häivää....

Teksti sisältää oksennusta and stuff....

Pääsiäinen.... Moni suomalainen huomaa että on monta vapaata peräkkäin, joten siinä syy ryypätä pari päivää putkeen! Minäkin huomasin saman ja eilen aukesi sitten tölkki jos parikin. Hyvää musiikkia ja seurana ihana mies. Siitä sitten baariin ja kaikki meni mainiosti! Tanssin ja tutustuin uusiin ihmisiin. Pöytään istumaan ja siinä vaiheessa huomaan kuinka päässä oikeesti pyörii, oksettaa ja kaikki on epäselvää. Ilta loppuikin siihen, että mä seurasin Nikoa itkien, ei siitä enempää. Taksilla kuulemma ollaan kotiin tultu. Saldona on se, että mun polvet auki, turvonnu ja mustelmilla.

Kotiin kun päästiin juteltiin Nikon kanssa mikä meni pieleen. Tunnen kuinka oksennus alkaa nousta kurkkuun ja huippaa. Eikun vessaan ja päivän safkat ylös. Mä makasin suihkun lattialla ja oksensin, vesi valui mun päälle päällä olevasta suihkusta. Mä oksensin, itkin, tärisin ja pelkäsin. Mulla ei ole IKINÄ ollu noin kamala olo. Ihan tosi, kenellekään ei halua tollasta oloa, ei edes vihaamalleen ihmiselle. Mä itkin koska mua pelotti se, että oonko mä kunnossa. Aattelin jo että os puhelin olisi lähellä, niin olisin soittanut hätäkeskukseen, koska olin itsestäni huolissani. Mulla ei pysyny vesi sisällä, mä vaan oksensin. En oo koskaa pelännyt noin paljon.

Aamulla herätessä huomasin ekana sen kuinka Niko nukkuu mussa kiinni aivan huolissaan. Sitten huomasin oksennukset ämpärissä ja sen kuinka en voinu pitää silmiä auki tai kiinni. Mulla ÍKINÄ ei ole ollut tollasta krapulaa, se oli kuolema. Mä yritin selvittää päätäni, mutta ei mikään onnistunu. Sohvalla sain nukuttua lisää hetken, kiedoiduin kylmän pyyhkeen sisälle. Siitä heräsin ja kuuntelin kuinka Niko nukkui makkarissa. Sain itteni ylös sängystä ja sain juotua vettä ja tein leivän, joka onneks pysy sisällä....

Otin itselleni vesipullon ja kiedouduin sohvalle huopaan. Sitten aloin tosissani miettimään. Nyt menee korkki kiinni. Ei varmasti lopullisesti, mutta ei tosiaan pitkään aikaan yhtään mitään alkoholia. Alkoholista ei saa mitään hyvää, ei siis mitään. Menee rahaa, saa huonon olotilan, useimmiten se maistuu kans paskalta...... Eilisetkin rahat oltais voitu käyttää vaikka leffaan ja syömään menoon, johonkin kivaan tai vaihtoehtoisesti säästöön. Mutta voi kun ihmislapsi on tyhmä ja käyttää rahansa kurkusta alas menemiseen. Kuten sanoin ikinä ei oo ollu tollasta olotilaa ja Nikokin aidosti huolestui, niin se avas mun silmät. En halua enää myrkyttää kehoani tollasella paskalla. Nyt riittää! Etsin muualta sen mielihyvän tunteen, kuten ystävistä tai vaikka liikunnasta.

Lisäks mietin sitä, että ehkä mun juomaan laitettiin jotakin. Koska näin esim. hallusinaatioita ja meinasin hypätä alas sillalta.... Mutta itseäni saan syyttää, että menin juomaan.

Ilman alkoholiakin voi olla kivaa! Baariinkin voi mennä ihan vaan vesi/limulinjalla ja tanssia ja nähdä tuttuja :) Mä aion nyt nauttia raittiista elämästä ja toivon ettei kukaan tuttu/kaverti painosta mua juomaan. Kaikelle on tarkoitus ja eilinen aukasi mun silmät.

Toi kuva on tossa sen takia, koska toivon että se olisi viimeinen kuva musta, kun oon noissa meiningeissä. Kaikenlisäks näytän paremmalta ilman pulloa ;) vitsivitsi.....

2 kommenttia:

  1. Tuen! Mua ei myöskään enää huvita juominen, ei ees pakolla...
    Pelkkää paskaa siitä koituu kuitenki

    VastaaPoista