30.3.2015

#kehukumppania

Blogeissa kiertää tämä haaste ja päätin tarttua siihen. Tarkoituksena on siis kehua omaa kumppaniaan ja kertoa miksi tätä rakastaa. Lisäksi on neljä erilaista kysymystä joihin vastataan!

Me ollaan Nikon kanssa seurusteltu nyt suunnilleen 5 ja puoli vuotta eli tänä vuonna vietetään meidän 6 vuotis päivää. 6 vuotta on aika pitkä aika, enkä ikinä uskonut että pysyisin näinkin kauan suhteessa. Meillä on hyviä ja huonoja hetkiä, kuten suhteessa kuuluukin. Me pystytään viettämään yhdessä ja erikseen aikaa, eikä se haittaa meitä. Molemmat tarvii sen oman ajan, jotta jaksaa sitten olla toisen kanssa. Mun mielestä on aina ihanaa nähdä Nikoa "pitkän ajan" jälkeen ja se pitkä aika voi olla paristä päivästä viikkoon. Meillä on useimmiten yhdessa hauskaa, mutta osataan kans olla "aikuisia" ja keskutella asioista. Välillä se keskustelun avaaminen on vaikeaa, mutta molemmille tulee parempi mieli kun saadaan asioista keskustelua.


1. Milloin olit viimeksi ylpeä kumppanistasi? 
Mä oon Nikosta ollu ylpee viimeks tänään. Se kuinka upeesti se tekee tota musiikkia, nii saa mut aina hämmästymään. Se osaa sen homman ja en voi kun olla ylpeä siitä! Tossa vieressä se nytkin on kuulokkkeet päässä ja ilme niin keskittyneenä, etten viitti häiritä :')


2. Mihin piirteisiin alunperin ihastuit kumppanissasi?
Ihastuin siihen, kuinka avoin Niko oli. Kertoi melkeinpä heti paljon asioista itsestään. Oltiin todella samanlaisia ihmisiä ja Nikon kanssa tuntui luontevalta ja mukavalta jutella. Meidän huumorintaju oli kans niin samalla tasolla, että toisen ei tavinnu paljoa sanoa, kun toinen jo nauroi. Ollaan kyl vieläkin ihan pöpejä päistämme :D Eikä tuon herran ulkonäössäkään ollut moittimista ;)


3. Mikä on parasta parisuhteessanne?
Parasta on se kun vietetään yhdessä aikaa ja suunnitellaan jotain kivaa tekemistä. Esim. Nikon kanssa on tosi kiva käydä laivalla! Meillä on samat kiinnostuksen aiheet ja musta on ihanaa kun ei tarvii toisen kitistä, että toisen jutut ei kiinnosta toista. Kivaa on kans ihan vaan olla samassa huoneessa ja viettää aikaa, ihan vaan vaikka molemmat tekis omia juttujaan. Musta on ihanaa kun Niko on tossa vieressä. Mulla on sillon tuttu ja turvallinen olo :) Parasta on kans nukkua Nikon vieressä ja välillä ihan vaan makoillaan sängyssä, se on mun mielestä tosi nautinnollista :)


4. Mitä toivot teille tulevaisuuteen?
Mä toivon, että saadaan molemmat sellasta työtä jossa on hyvä olla. Toivon, että pysytään terveenä ja positiivisen iloisina. Tulevaisuudessa haluan asua Nikon kanssa vielä joskus yhdessä ja mennä naimisiin, sekä mahdollisesti saada lapsia. Toivon, että Niko pääsis toteuttaa unelmaansa musiikin parissa ja olisi itse ylpeä siitä mitä tekee.

<3

Postausta kuvittaa mun lempi kuvat meistä. tarvitaan selkeesti uusia kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti