13.10.2014

Valokarnevaali

Eilen suunnattiin Nikon kanssa Linnanmäelle valokarnevaaleihin. Se on meille ollu vähän jokavuotinn tapa käydä siellä. Tänä vuonna teemana siellä oli rakkaus ja se näkyi pitkin puistoa. Siellä oli niin romanttista, että se olis ollu aivan ihana paikka kosia :) Nikolle vähän vinkkasinkin asiasta ;) Olisin laitteisiin halunnut, mutta 37€ rannekkeesta oli aika suolanen hinta. Kesällä uusiks sitten :) Pelattiin muutamia pelejä ja katteltiin kun ihmiset kirkui laitteissa :D Käytiin myös 4D teatterissa kattomassa Hain hyökkäs ja voin sanoo että siinä oli tarpeeks jännitystä mulle yhdelle illalle :D Kävästiin kans ilmasessa oanoraamassa kattomassa maisemia :)


Ja koska litnsillä oltiin, niin halusin hattaran! Aina niin hyvää, mut silti niin ällöä :DOli ihana ilta oman rakkaan kanssa

2 kommenttia:

  1. oiij mun to do- listalla on päästä joku vuosi tonne valokarnevaaleihin.. Järjestetäänkö niitä vaan yks per vuosi tiedätkö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne järkätää kerran vuodessa :) Ne kestää jonkun viikon yleensä ja nyt tulevana sunnuntaina on viimistä päivää lintsi auki tätä vuotta, nii siel on ilotulitus :)

      Poista