23.10.2014

Tukkataikoja

Sovittiin eilen äitin kanssa, että menen tänään aamusta Vihtiin päin ja siitä jatketaan matkaa Urjalaan. Äitillä oli siis parturi aika klo.10 Humppilan lasitehtaalla meidän tuttavalla. Menin mukaan ihan siksi, että aina ei jaksa istua vaan kotona ja parturin jälkeen mentiin Urjalaan sukulaisia moikkaamaan. Loppujen lopuksi siinä kävikin niin, että mäkin istuin asiakkaan paikalla ja tukka koki pienen muutoksen.

Juttelin tämän meidän tuttavan, Reetan, kanssa hiuksien vaalentamisesta, koska se on käynyt mun mielessä. Tultiin tulokseen, että ei kannata alkaa vaalentamaan, että pidä nyt punaisena. Mun hius on kirjaimellisesti auki ja jos tungen vaalennuksen niin oon kalju. Nyt laitettiin siis sellanen sävyttävä hoitonaamio päähän ja tästä tuli juuri sen värinen kun oon punaselta etsiny :) Katsotaan kun saan ens kerralla rahaa, jos tilaisin pidennykset :)

Huono kuva, mutta tää oli lähtötilanne. Muutaman syväpuhdistavan pesun jälkeen.

Vaikuttaa, vaikuttaa.....


Väristä tuli siis syvän punainen, hieman viininpunainen. Sain värimaskin nimen ja paikan, josta sitä voi ostaa. Tulee halvemmaksi ostaa iso purkki ja hiukset tykkää, eikä mene huonoon kuntoon.


Maija toivottaa hyvää yötä kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti