2.10.2014

Tallinna 1-2.10


Lähdin ihanan matkaseuralaiseni kanssa Tallinnaan pariksi päiväksi. Matka tuli aikalailla yllättäen, mutta tätä oltiin 5 vuotta suunniteltu, nii jo oli aikakin :D Meillä oli varattuna Hotelli Portuksessa yks yö aamupaloineen eli siis yks kokonainen päivä ja seuraava aamu shoppailua :)

Saavuttiin keskiviikkona siinä puoli yhden maissa Tallinnaan ja mentiin kysymään, josko saataisiin jo hotellihuone ja meidän onneksi saatiin. Eli matkatavarat huoneeseen ja sitten seikkailemaan julkisella liikenteellä :D Päivä meni siis kokonaan shoppaillessa ja illlalla syötiin kaikkia herkkuja ja ruokia mitä ostettiin :) Sattui kyllä järkyttävän upee sää reissun ajaks :)


Tossa vasemmalla oli siis meidän laivan terminaali ja oikealla hotelli. Ei ollu siis pitkä matka :DNiin järkyttävän hyvää porkkanakakkua! Haluan lisää.... :(
Iltapalaa :)


Torstaina herätys soi seiskan aikaa, jotta päästään aamupalalle. Aamupala ei ollu niin hulppea kun yleensä, mutta täytti tarpeet oikein hyvin :) Eli muroja, leipää, teetä, nakkeja yms :)  Aamupalan jälkeen kierrettiin sitten vielä satamassa ja keskustassa pari tuntia ennen laivan lähtöä kotiin.  Kävin kanssa parturissa, kun aikaa oli kauppojen aukioloon asti :) 


Ihana aamu ja aurinko :)
Parturissa siis kävin ja leikkas multa kuolleet latvat pois ja siisti vähän :) Ei muuttunu radikaalisti, mutta tykkään silti :)
Kotiin päin!


Join tollasen drinkin, oli ainut alkoholi juoma minkä koko matkalla join :D


 Taikakuu oli esiintymässä laivalla ja ennen  keikkaa jätkiä vähän haastateltiin :) Sain nimmaritkin ;) Osallistuttiin Iskelmä tietovisaan, mut se meni päin honkia :D


 Ostin Rimistä matkaevääks hedelmiä. Tää muutaman kerran uiskenteli mun laukun pohjalla :D

Osuva teksti ;)Jaaaaaaaaa ostokset! Laukku, kengät, hiusvärejä, meikkejä, koruja, purkkaa, hajuvesi, hiuslakkaa, kissoille herkkuja ja leluja, paitoja...... :) tyytyväinen olen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti