20.1.2016

Moi, mitä sulle kuuluu?


Heippa!
Mä oon ollu pari päivää iha hirveessä flunssassa. En oo jaksanu tehdä muuta ku makaa ja kattella leffoja. Otin Viaplaynkin käyttöön, kun Netflixistä loppui katottava ;D Teetä ja Disney elokuvia on kulunu parin päivän aikana paljon! Pikku hiljaa alkaa taas paranemaan :)

Koulun piti alkaa viime keskiviikkona, mutta mä päätin olla ottamatta koulupaikkaa vastaan... Kuinka hölmöltä se kuulostaakin. Mietin yöt ja päivät sen kannattavuutta. En olis tosiaa saanu siitä koulusta edes papereita. Se oli sellanen että valmistelee mua hiusalalle eli ton jälkeen olis taas pitäny hakea hiusalalle opiskelee. Rahaa olis menny ihan hirveesti, koska ne tarvikkeet maksaa liikaa. Raha-asiat olis menny vituilleen. Mutta kävin Duurissa juttelee työntekijäni kanssa ja aloitan sellasen duunin, että autan vanhuksia pari kertaa viikossa; käyn kaupassa niiden kanssa, seurustelen, vien lääkäriin.. Toivon, että saisin siitä työstä takaisin kipinän tuota ammattia kohtaan, koska onhan mulla jo paperit lähihoitaja alalle. Vanhustyö alkaa parin viikon päästä ja odottelen innolla :)

Kummipoika, Elias, täytti kans vähän aika sitten 2vuotta. Mihin tää aika on kulunut? Siis vastahan se syntyi ja oli niin pikkunen...♥ Juhlia juhlitaan joskus ja vaikeinta on keksiä lahjaa tollaselle pikkuselle hulivilille :D Tossa yks ilta just mietin, että Elias on niin rakas juttu mun elämässä ja oon vaan ylpeä siitä pojasta. Toivon, että saan olla Eliaksen elämässä ikuisesti.

Puhelin repii kans aikalailla viimosia ja oon uutta katsonutkin. Talous vaan ei suostu antaa periks uuden ostamiseen. Ehkä sitten joskus :D Inhottaa vaa käyttää noin lagista puhelinta..

Oon tutustunu tässä kans mahtaviin ihmisiin ja yhden kanssa lähentynyt vaan entisestään! :) Vielä silti kaipaa ihmisiä ympärille, kukapa ei aina välillä.

Eiköhän tässä ollu aika paljon taas kerrottavaa :D palataan, kunhan oon parantunut ja jaksan postailla ihan kunnolla :) Nyt meen taas peiton alle ja alan kattoo leffaa :) Heihei!♥

2 kommenttia:

  1. Jos oot opiskellut lähäriks, mikset haluu tehdä töitä sillä alalla? :) Töitä varmasti olis tarjolla, esim keikkatöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu nii kauan työelämästä pois, että tällänmen pehmeä lasku sopii mulle :) Hain työttömänä lähäri töitä, mut kukaan ei ottanu mua töihin, koska olin nii kauan ollu työttömänä. Oon tällä hetkellä elämässä nii sekasi, ku en tiiä yhtää mitä haluisin :D Mut ehkä tästä alkaa sitten uusi ura :)

      Poista