6.9.2015

Punertaa marjat pihlajan


Syyskuu.... Se tuli vähän niinkuin varkain. Oli hellettä ja aurinko paistoi ja yhtäkkiä tuli syksy ja syyskuu. En valita, syksy on mun yks lemppari vuodenaika. Rakastan syksyn aikana olla luonnossa ja haluisinkin päästä sienestää ja suunnitelmissa olis mahdollisesti mennä ens viikonloppuna Vihtiin päin sienestää. Luonto tuoksuu ihan älyttömän hyvältä syksyisin. Metsä saa mutr rauhttumaan ja se onkin sellanen paikka missä viihdyn. Helsingissä tota metsää ei nyt kovin paljoa ole, mutta aina kun meen Vihtiin niin mun sielu lepää ja rentoudun.

Ensimmäinen viikko takana kuntouttavaa työtoimintaa. Ekana päivänä olin ollu 5min siellä ja olin ihan valmis lopettamaan koko homman. Ahdisti niin perkeleesti. Kaikki ihmiset ympärillä ja uusi paikka. Pari vuotta kotona olleena ja yksin ollessani se oli suuri juttu. Nyt en malta odottaa, että tiistai saapuu, et pääsen taas tekemään jotakin. Tykkään olla siellä ja meidän ryhmä on ihan kiva.

Huomenna meen takas kotiin päin kasaamaan Ikeasta ostettuja juttuja. Äiti osti mulle lipaston ja työpöydän konetta varten. Konekin on kasassa, mut se pitäis viel tästä Nikolta kuljettaa mun luokse. Ostin näytönkin yks päivä ja tänään hain näppöimistön, tää on aika siisti :D Oon ollu Nikolla, kun se polvi meni viime viikonloppuna ja se ei saa tehtyä mitään :D Oon sen apuna ollu tässä sen luona. Kunhan saan kasattua ikea jhutut ja siivottua syksyn suursiivouksen, nii aattelin tehdä päivitystä kämpästäni :) Olisko sellaselle postaukselle kiinnostusta? :)

Oonollu paljon tarmoa täynnä ja tää on aika uus tunne. Välillä ahdistaa ihan liikaa, varsinkin sillon kun pitäis nukkumaan mennä. Mulla on ens viikolla aika terveydenhoitajalle ja pääsen puhumaan "ongelmistani" saa nähdä mitä siellä keksitään. Mut nyt mä palaan Sims2 pariin! :)

6 kommenttia:

 1. JOo kämppäpostaustaaaa!

  Ja hyvä että et lähteny menee sielt kuitenkaa vaan jaksoit olla, ja nyt se ei ookkaa niin paha juttu mennä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks kaikki menikin hyvin alku ahdistuksen jälkeen :)

   Poista
 2. Oon lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa, pidän sun rehellisestä tyylistä kirjoittaa. Kuulostat mukavalta ja positiiviselta ihmiseltä, ja toivonkin että sun kuntoutustoiminta auttaa sua eteenpäin! Kotoa on pitkän ajan jälkeen vaikea irtautua, mutta tsemppiä, alku on aina kaikessa uudessa vähän jännää mutta siitä se lähtee sit rullaamaan :) Sisustuspostaus olis mukava, ja mä tykkäisin lukea jotain kauneustyyppisiä postauksia, esim. mitä tuotteita käytät/suosittelet, mitkä on sun arkipäivän kauneusrutiinit..jne :) Ihanaa syksyä Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!♥ Ja kiitos postaus ideoista, pistän muistiin :3 Ihanaa syksyä sullekin♥

   Poista
 3. Asuntopostaus vois olla kiva ! :) Tsemppiä sinne kuntoutukseen :)

  VastaaPoista