26.8.2015

Mitä mulle kuuluu?

Mulla on tietokone! Se tosin vaatii vielä jonkinlaista fiksaamista. Niko kasasi vanhoista tietokoneen osista mulle pöytäkoneen ja oon niin ilonen! :) Pitää vielä vaa ostaa näyttö ja näppäimistö. Näytön ostan käytettynä ja yks onkin mulle varattuna maanantaihin asti. Näppäimistön ostan uutena, koska mua jotenkin ällöttää ostaa käytetty näppäimistö :D Just asennettiin mulle Sims2 ja muita ohjelmia. Mut ihanaa! Pääsen päivittää blogia entistä enemmän! :)

1.9 mulla alkaa kuntouttava työtoiminta Vamos! nuorissa Sörkässä. Ootan kuntouttavaa enemmän ku varmaa pitäis. 2 vuotta ollu kotona ja vihdoin pääsen ihmisten ilmoille. Tapaan uusia ihmisiä, joka on enemmän kuin tervetullutta.

1.10 olis Antti Tuiskun keikka Virgin Oilissa. Tarkotus olis sinne mennä iha yksin. Musta on kiva käydä leffassa ja joillakin keikoilla yksin. Anttia on jo vähän ikävä :) Lippu pitäis hommata vielä, maanantaina saan rahaa, niin käyn ostamassa. Toivon et se keikka on sellanen pieni muotoinen, niin mäkin voin nauttia siitä ilman paniikkikohtauksia ja ahdistusta. Se keikka on vissii k-18, nii on vähän "aikuisemaisempi" meno.

Ens kuussa tulee mulla ja Nikolla 6vuotta yhteiseloa ja meillä menee todella hyvin. Ollaan suunniteltu, et mitä keksittäis. Aateltiin taas tehdä joku onnibussi reissu ja varata vaikka hotelli. Tai sit mennää Viroon/Tukholmaan yöks. Kävi kans mielessä et veis nextlevelille sen homman ja menis lentäen johonkin, ku löyty pari halpaa lentoa, mutta Nikolla ei oo passia ja muutenkin on kissat hoidettavana jne. Mutta eiköhän me jotakin kivaa keksitä :)

Viikonloppuna piti mennä Ewwulle tupareihin, mutta en pääse mitenkään. :( Rahaa ei ole.... Mutta meen kyllä jossakin vaiheessa käymään ja lähetän Ewwulle postitse tuparilahjan :3

Meneillään on kans pieni painonpudotus kausi. Oon alkanu enemmän kiinnittää huomiota siihen, et mitä syön. Liikun matkoja kävellen mieluummin, kun bussilla. Oon mä 10kg laihtunu parin kuukauden aikana. Mulla on kans tulevaisuudessa tulossa nielurisojen leikkaus ja se hieman pelottaa. Mua ei oo ikinä ennen leikattu. Mut eiköhän se siitä sitten :D Leikkauksen piti olla 1.9, mutta sillon alkaa se kuntouttava ja mun olis heti pitäny jäädä sairaslomalle, nii näin järkeväks siirtää sitä leikkausta. Ihan senkin takia, kun sit menee raha-asiat vituilleen, jos makaan kotona sairaslomalla.

Maanantaina on tiedossa pientä shoppailua. Tarviin mm. uudet farkut, koska mulla ei oo yhtiäkään tai ne on isoja :D Sit tarvii ostaa sinne kuntouttavaan vihko ja kansio papereita varten. Pari meikki juttua pitää ostaa. Mahdollisesti kengät. Ja äiti tulee sit käymään tiistai tai keskiviikko ja käydään Ikeassa. Tarviin työpöydän konetta varten ja uuden lipaston telkkaria varten ja ehkä jotain muutakin pientä ;)

Mut eiköhän siinä ollu aika kattavasti löpinää :D Nyt alan kattoo kun Niko pelaa Skyrimiä, se on aika viihtyisää touhua :D Moikkamoi♥

2 kommenttia:

  1. Oho 6-vuotta yhdessä ! Se on pitkä aika :) Tsemppiä painonpudotukseen !

    VastaaPoista