24.9.2015

Asioita sieltä ja täältä


Nonii, nyt on aikaa kirjotella taasen. Oon ollu Nikolla taas, kun sen polvi ei oa parantuakseen, ortopedille se varas aikaa, et jos se sais siihen tehtyä jotakin fiksua.

Mä oon ollu aika ahdistunut tässä pari päivää ja en tiiä mistä se johtuu. Hyvä että pystyn kaupassa käymään tai kuntoutukseen menemään. Eilen en pystynytkään, En vaan päässy sängystä ylös vaikka torkku huusi vieressä, nii en välittäny. Eilinen päivä meni ihan sumussa. Rahat tuli ja meni, kiitos laskujen. Seuraavaks voin hakea työttömyysrahaa 13.10 ja sinne on aikaa. Pitää taas kattoa tavaroitaan läpi ja pistää facebook kirppikselle myyntiin. Oikeesti, mä jopa säästin sitä rahaa, mut aina tulee vaa yllättäviä menoja, kuten nyt oli 60e sähkölasku.... :|

Viikos päästä torstaina on onneks tiedossa ihan kivaakin. Meen Antti Tuiskun keikalle ja ootan sitä ihan sikana. Kiva päästä näkee taas Anttia :)

Viime viikolla olin terveydenhoitajalla ja katottiin mun työkuntoa ja juteltiin terveydestä niitä näitä. Laitettiin kans lähete erilaisiin verikokeisiin. Kävin verikokeissa ja tulokset oli ihan jees. Sokerit pikkasen koholla, ei oo kilpirauhas ongelmaa (jota kyl epäiltiin), hemoglobiini on loistava... Ainut mikä oli, niin mun munuaiset reistailee, ne arvot oli ihan hilkulla alle sallitun rajan. Ilmeisesti vaikuttaa se, kun join yhdessä vaiheessa vettä ihan sikana, kun sen tärkeyttä puhutaan ja pitää juoda se 3litraa päivässä. Paska puhetta... En tuu uskoo nyt ketää muuta terveysasioissa, ku lääkäriä tai hoitajia. Mulle varattiin aika personal trainerille ja ravitsemusterapeutille. Ne tosin on vasta loppuvuodesta, mut saisin vähän jeesiä asioihin.

Mitähän muut.. Aiínii, ostin vedenkeittimen, että saan teetä.

4 kommenttia:

 1. Saitko terkkarilta ajan ravitsemusterapeutille ja personal trainerille? Ku mä kävin kerran, nii en saanu mihikää lähetettä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kun mä oon tuolla Duurissa asiakkaana, nii sitä kautta saan noi kaikki :)

   Poista
 2. Jaksamisia sulle muru! <3
  Ja pian mekin taas päästään näkemään kun E:n kanssa tullaan jo parin viikon päästä taas Hesaan! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Onneks tuutte, nii päästään taas pitää hauskaa :3♥

   Poista