24.3.2015

You're never too old for disney


Katsoin tänään taas Prinsessa Ruususen... Se on vaan edelleen mun lempi Disney leffa ja sen voi kattoa monia kertoja uudestaan ja uudestaan! Muistan kun sain Ruususen VHSlle joulupukilta, kun olin pieni. Siitä lähtien Prinsessa Aurora on ollut mun lemppari prinsessa!

Mua ahdistaa suunnattomasti näiden ysäri prinsessojen muokkaus tai sanotaan näin modernisoiminen! MIKSI!? TÄSSÄ kuvassa näkyy selkeesti mistä puhun... Kuinka ärsyttävää! Miksi ne pitää muuttaa tuolla tavalla....



Halusin tänne blogiin jakaa vähän mietteitäni Disneyn elokuvista....
Itse en pahemmin välitä näistä uusista Disneyn elokuvista... Mun sydän on jäänyt sinne vanhoihin elokuviin, siihen kultaiseen ysärilukuun. Siihen kun kuva oli vähän rakeista ja äänet rätisivät. Se on musta Disneytä parhaimmillaan. En edes ole kattonu näitä uusimpia (Urhea, Räyhä Ralf, Pikku kananen....) mutta Frozen-huurteinen seikkailu vei myös mun sydämen!



Parhaat Disney elokuvat kyl on Prinsessa Ruusunen, Kaunotar ja hirviö, Hiidenpata, Pocahontas, Mulan, Hercules, Frozen, Aristokatit.. Tähän kyllä vois listata kaikki! :D

Itse oon kasvanyt Disneyn elokuvien parissa ja oon varma, että tulevaisuudessa jos saan lapsia, pistän heidätkin katsomaan näitä! Elokuvat on parasta seuraa kun ei oo tekemistä tai on kotona kipeenä. Disneyn elokuviin voi paeta todellisuutta sen hetken ajaks. Ja ne tosiaan voi katsoa aina vaan uudestaan ja uudestaan, niistä löytää aina jotakin uutta! Myös hauskaa on se, että osaa suurimman osan elokuvissa lauletuista lauluista ulkoa!


Tää kertoo sen mitä tarkotin... 
nimimerkillä. lauloin melkein kaikissa mukana..... 

Kertokaa te muistojanne Disneyn parista! 
Kuka on ihanin prinsessa/kehen samaistutte? Kenen prinssin kanssa menisit naimisiin? Mikä on paras leffa? Missä on paras tarina? Leikittekö lapsena prinsessoja/prinssejä? 

Haluan kuulla! :) 

4 kommenttia:

  1. Mun ehdoton lemppari Disney elokuva on Leijonakuningas (-94), voin katsoa sen vaikka kuinka monesti, se tarina on vaan ihana :)♥ Ja eniten mua piristää/naurattaa kuunella Ed-hyenan naurua. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leijonakuningas tais olla eka Disney leffa minkä oon nähny. Se on kyllä aivan ihana!♥

      Poista
  2. Frozenissa oli tosiaan jotain niin hyvää huumoria tms mikä teki siitä tosi nautittavan. Tai sitten siinä oli pitkästä aikaa oikeesti TOSI hyvä biisi mukana, se minkä se elsa laulaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii Elsa laulaa sen Let it go :) Frozen on sellanen et se pitää kattoo englanniks ja muut disney leffat suomeks :D

      Poista