21.3.2015

Purrr~


Heippa ihanat lukijat!<3
Mitä teille kuuluu, miten on viikko menny entä mitäs meinaatte tehdä viikonloppuna? :) 

Aattelin tulla kirjoittelee taas pitkästä aikaa et miten menee :) 
Mä pääsin sinne kurssille, jota puhuin aiemmin! Eli musta tulee noin vuoden päästä lasten ja nuorten erityisohjaaja :) Mulla oli kurssin kartoitusjaksolla ihan sika kivaa ja ootti aina vaan seuraavaa päivää. Tutustuin kans moneen ihanaan ihmiseen ja musta on kivaa olla ihmisten parissa, pari vuotta kun on kotona vaan pyöriny, nii tää on ihanaa vaihtelua :) 

Värjäsin tukkaani kans pinkkiä ja tykkään iha hirveesti, tuo kivasti väriä elämään :) Aattelin kans lisätä vähän mustaa tähän, kunhan saan rahaa :) 

Tän hetken fiilikset on vähän paskat. Ei oikein jaksa mitään. Hyvä et jaksoin kaupassa käydä. Päivä menny ihan ohi ja se harmittaa... Tosin taas kun on loppukuu, niin rahaa ei oo, joten vaikeeta keksii tekemistä. Huomenna meen varmaankin uimaan, kun sain sossusta maksusitoomuksen uimahalliin, niin on edes jotakin... Jotenkin vaan turhauttaa taas kaikki.... 

4 kommenttia:

 1. Siistii. Ite kattelin just nuorisoalan koulutuksia ja hakuajat menny umpeen noin 5pv takaperin..... Kiinnostais iha sikana päästä nuorisotalolle töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuorisoala on iha mun unelma ammatti :) kannattaa kattoa kans noit yksityisiä puolia, mun tää koulutus on meinaa yksityinen kouluttaja :)

   Poista
 2. Onnea muwwu vielä vaikka onnittelin jo fb'ssä! ♡ :3

  VastaaPoista