1.1.2015

Vuoden ensimmäinen

Niin se vuosi 2014 jäi taakse ja vuosi 2015 on täällä!
Itse vietin Uuden Vuoden rauhallisesti Nikon kanssa mun luona. Päivällä tosin käytiin moikkaamassa mun kummipojan perhettä ja syötiin siellä tortilloja ja vaan oltiin, oli mukavaa, kiitos! :)
Illal käytiin sitten vielä kaupassa hakemassa ruokaa ja Niko halusi raketteja ostaa. Osti sellasen pienen paketin ja mulle sitten tähtisadetikkuja :) Illasta vähän jälkeen 23 mentiin aurinkolahden rannalle kattomaan muiden raketteja ja näin Niko pääsi siis ampumaan omansa. Mulla oli hieman vaikeuksia tähtisadetikkujen kanssa, koska niiden päälle saaminen oli vaikeeta tuulen takia :D Sitten veinkin Nikon kotiin ja tulin itse lämpimään suihkuun ja katsomaan telkkaria. Oli siis oikein onnistunut Uuden Vuoden vastaanotto, ilman alkoholia! :)

En luvannut suurempia ensi vuotta koskien, mutta pari asiaa toivon saavuttavani :) 

♥ Aion nauttia elämästä ja tehdä asioita joista itse pidän
♥ Hankin tänä vuonna töitä tai työharjoittelu paikan
♥ Säästän rahaa ja ostan vaan tärkeitä juttuja
♥ Yritän jättää herkkujen ja epäterveellisen ruuan pois elämästä
♥ Hankin uusia tuttavuuksia

2 kommenttia:

  1. Äää harmittaa kun ei itse päässyt kattomaan ilotulituksia vaikka Stadissa olinkin :/ Mut kiva et sul oli hyvä uusvuos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin oli epävirallinen, kun ihmiset menee tonne rannalle ampumaan, kun on paljon tilaa :) ois ollu kiva mennä esim. senaatintorille kattomaan, mut en viittiny siihen loska säähän liikkumaa :D

      Poista