27.1.2015

Happy pills

Aattelin tänne blogiin kirjotella aiheesta, joka on päivittäin mun elämässä: Masennus
Tein netissä (linkki) BDI-kyselyn, että mikä on meno nyt. Mä en henkilökohtaisesti itse usko niihin kovinkaan paljoa, mutta ovat suuntaa antavia. Sain tälläisen tuloksen:

Testin tulos on 24 pistettä.
Kohtalainen tai keskivaikea masennus.

Sama se oli kuin viimeks lääkärin vastaanotolla. Samalla reissulla uusittiin vähän lääkkeitä ja keskusteltiin mun avun tarpeesta. Tultiin tulokseen että selailen Mielenterveystalon sivuja ja valitsen sieltä mikä mun oloa helpottaisi. Mä päädyin masennuksen nettivalmennukseen. Lääkäri laittoi mulle lähetteen ja nyt oottelen, koska lähete hyväksytään, jotta pääsen aloittamaan. Mä kun en viihdy kenenkään vastaanotolla puhumassa ongelmistani, niin  toi kuulostaa mulle sopivimmalta. Lääkäri oli samaa mieltä. 

Tässä siis lääkkeet joita syön tällä hetkellä. 

Ketipinor ja Unital on tarvittavia lääkkeitä. Unitalia en oo syöny pariin viikkoon, koska toi Valdoxan on melatoniini pohjainen lääke, niin se nukuttaa. 

Näillä mennää nyt!
Ihanaa illanjatkoa kaikille!<3

2 kommenttia:

  1. Kannattaa vaihtaa toi escitalopram vahvempiin, mulle sanottiin et on aika pilipali lääke. Kannattaa myös miettiä mikä on se suurin ongelma elämässä ja lähtee purkaa sitä "kerää". Voimia!

    VastaaPoista
  2. escitalopram on mulla vaan tällä hetkellä apuna vierotusoireisiin. Koska Valdoxan on nyt tällä hetkellä mun päälääke mitä syön. escitalopramista tulee nii kauheet vierotukset, et lääkärin kanssa sovittiin et yks nappi, jos on pakko.

    Kiitos! :)

    VastaaPoista