8.1.2015

Mielipide: Tatuoinnit ja lävistykset

"Ne rumentaa ihmistä!"
"Nyt et ainakaa töitä saa!"
"Ne on turhia ja maksaa liikaa!"
"Ne on lapsellisia ja haet vain huomiota niillä!"
"Antaa halvan vaikutelman!"
"Ei ole esteettisiä!"Ylemmät lauseet on poimittu internetin keskustelujen syövereistä, koskien tatuointeja ja lävistyksiä.
Aihealue joka jakaa paljon mielipiteitä ihmisten välillä. Jotkut eivät voi sietää ja jotkut pitävät kauniina. Jonkun mielestä niiden pitäisi olla laittomia jne. PALJON siis nostaa mielipiteitä.

Itselläni on kaksi lävistystä (tragus ja alahuuli) ja korvisten kohdat. Ja yksi tatuointi löytyy.

Kadunko näiden ottamista?
En
Aionko hankkia lisää?
Mahdollisesti

Kävin tänään koulutuspaikka haastattelussa ja aihe kääntyi näihin edellä mainittuihin. Kysyin mitä ovat mieltä ja kaikki kolme haastattelijaa sanoivat, että heistä on hienoa kuinka ihminen uskaltaa olla oma itsensä. heidän mielestään lävistykset ja tatuoinnit eivät ole este työpaikan saamiseen, vaan päin vastoin. Niistä näkee millainen ihminen on ja pitävät sitä positiivisena asiana. Onhan sentään jo kaksituhatluku ja ihmisten pitäis päästää irti "kukkahattu tätiydestään".


Mitä mieltä itse olen?
Ne ovat kauniita ja upeita. On olemassa tosin myös ääripäitä näissä asioissa. Liika on liikaa. Ja se on myös jos ei ole miettinyt asiaa on vaan esim. lätkässy neulan jostain läpi ja se ei sovi yhtään tän ihmisen naamaan. Myös mun mielestä nää kokonaan mustat tatuoinnit on rumia. En oikein ymmärä niitä. Miksi pitää koko käsi tatuoida mustaksi? Tatuoinnit ja lävistykset korostavat ihmisen persoonaa ja se että joku uskaltaa olla oma itsensä on seksikästä :) Ainahan ne saa pois :D


Kadutko sä omia tatuointeja ja lävistyksiä?
Kerro mielipiteesi aiheesta :) 

3 kommenttia:

 1. En ole kertakaan katunut että aikoina lävistin nenäni, surettaa se vain että "menetin" sen joskus koulun takia, koska sitten uskallasin lävistää alahuuleni ja marraskuussa -13 otin meduusan (tahtoo sen takaisin!!). Olen ylpeä läväreistäni, ne on osa mua, osa persoonaani~ (Sitku saan aikaiseksi haettua ekan tatskani niin en sitkään tuu katumaan)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, onpa kivasti suhtauduttu siellä haastattelussa! Noin sitä pitäis muuallakin. :) Ei ne tatskat ihmistä tee yhtään huonommaksi tai kyvyttämämmäksi esim. työelämässä.

  En kadu mun kuvia enkä koruja, kadun vaan sitä, että luovuin kulmakorusta joskus vuosia sitten niin helpolla, ukon mielestä se kasvo sikana ulos ja otin sen sitten vähän niinkuin sen pyynnöstä pois ja näin myöhemmin oon miettiny, että se ehkä vaan haki sitä paikkaansa tuohon ja arpien perusteella ei se ees ollut niin kauheen uloskasvanut, ois vaatinut vaan lyhyemmän korun. :D Tai sitten vaan sepitän ihtelleni satuja ja se oikeesti oli tullu kauheesti pihalle, pitäs melkeen katella vanhoista kuvista mikä oli asian todellinen laita!

  En kyllä IKINÄ halua luopua mun lävistyksistä, ne on niin osa mua, että näytän ihan keharille ilman niitä. Menkööt ikenet ja hampit, mä en oo mä jossei mulla oo rautoja naamasa. Tatskojen kanssa mulla tällä hetkellä kriisi kun niitä on liian vähän! Mulla on suunnitelmat aikalailla valmiina jo toiseenkin käteen ja toiseen jalkaan, yläselkäki ja rintakehä on jo melko tarkkaan mietitty, mutta sitä mustetta tulee ihan liian hitaasti iholle, perkele. :D Tuntuu iho niin alastomalle niistä kohi missä ei vielä oo kuvaa ja varsinkin nyt prosessissa oleva käsi on ihan kesken nii harmittaa, pitää saaha se äkkiä tehtyä loppuun. :D Kyllä nää kuvat ja korut on niin mua!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut kielessä, kulmassa, ylähuulessa, alahuulessa sivulla ja keskellä, septumi, napakoru ja rustossa pari kertaa läväri, ainoastaan kaduttaa toi madonna ja septumi. Madonnasta jäi kauhee reikä mikä ei mee umpeen+ se oli aika ruma. Septumi tehtiin 2 kertaa putkeen ja sattui ihan järkyttävästi mua! Se ei ees sopinut mulle yhtään. En enään kyllä ottaisi lävistystä muualle ku nenuun pienen söpön timantin, koska oon saanut niistä tarpeekseni. Tatuointeja löytyy kaksi, niskassa paljon tähtiä ja sitten tossa vasemmassa olkapäässä tollanen paskasti tehty köynnös, mikä mun piti tänä jouluna veronpalautuksen aikaan korjauttaa tampereen putkassa, mutta raskauden aikana ei suositella eikä suostuta tatuoimaan. Ehkä sitten loppuvuodesta vihdoin saisin tän näyttämään kauniilta... :D Eli olen kyllä katunut näitä.

  VastaaPoista