30.11.2015

MARRASKUUN SUOSIKIT


Nyt se on täällä! Kuukauden suosikit video! :) 
Kommentoikaa mitä tykkäsitte :)

29.11.2015

Heipsun!


MOI KAIKKI!
Melkein kuukausi viime päivityksestä... Mutta en ala puolustelee tai pahoittelee asiaa. Mulla ei oo ollu vaa mitää päivittämistä tai jos on ollut, nii en oo vaan jaksanu. Mietin kans pitäiskö kuopata tää blogi tonne bittiavaruuteen, tuhota kaikki, mut aattelin et ehkä sais taas jossain vaiheessa kiinni tästä hommasta ja nauttisin tästä. Mutta aattelin vähän kertoa kuulumisa taas kerran.

19.11 olin laivalla Nikon kanssa. Oltiin Eckerö linella ja se oli se Vaine lmää risteily, jossa Antti Tuisku esiintyi. Antti esiintyi kaks kertaa, mutta mä näin vaan toisen keikan, koska ihmisiä oli vitusti liikaa. Käytin buffetissa syömässä, joka oli suuri pettymys. En pystyny oikein syömää muuta ku lohta ja perunoita. ostin kans Antin fanipaidan ja avaimenperän. Oli ihan jees reissu ja se olikin 6 kerta ku nään Antin tänä vuonna :D

Kuntoutus loppui perjantaina ja jäi tosi haikea mieli. Meillä oli niin kiva ryhmä. Tehtiin Facebookiinkin ryhmä, et voidaan pitää yhtwyttä näin jälkeenpäinkin :) Maanantaina eli huomenna mulla alkaa stadin ammattiopiston treenijakso, jossa keskitytään siihen mitä mä haluan tulevaisuudelta. Opiskelu olis aika ihanteellista nytten, mut se et mikskä haluan opiskella on hieman auki vielä :/ Muta eiköhän se selviä :)

Eilen oltiin katsomassa Alex Kunnaria Fantsussa, mutta Kunnari jäi näkemättä pienen välikohtauksen takia. Harmitti hieman, mut ei voi mitään. Voin sanoa et mua kohdeltiin kuin roskaa.. Ei siitäsen enempää, ehkä aika auttaa taas...

Tänään näin Ennaa Kampissa. Käytiin Subwayssa syömässä, ku teki iha sikana mieli jotain "roskaruokaa". Ens viikonloppuna olis tarkotus mennä joululahja ostoksille. En aio ostaa monellekaan lahjaa, kummipoika on tärkein :) Itselle kans uusia vaatteita vois ostaa, kun vanhat tippuu päältä tai on kuluneita tai rikki.... Elinat tulee taasen Helsinkiin ja niitä nään 12 päivä♥

Mutta ei kai mulla muuta, voisin suihkuun mennä ja köllötää sohvalla loppuillan :) 
pusspuss♥

3.11.2015

Juttuloita

Esittelen tässä pari juttua mitä ollaan tehty tuolla kuntoutuksessa. Ollaan siis käyty tutustumassa erilaisiin paikkoihin ja siinä samalla ollaan saatu tehdä erilaisia juttuja. Musta on kiva, et jää jotain tollasta "kongreettista" juttua muistoksi tuosta kuntoutus ajasta ja nää tulee kaikki viel omaan käyttöön, niin ei jää mihinkään pölyttymään :)



Tää vihko on kyl äly kiva! Tästä tuli mun blogi vihko jua tänne kirjaan erilaisia ideoita blogia varten :) Tän tekeminen oli tosi hauskaa ja aattelin yhden kurssi kaverin kanssa mennä tekee näitä lisää. Nää on kyl hauskoja joululahja ideoitakin :) Käytiin tekemässä nää vihot Harjun nuorisotalolla ja näitä pääsee tekemään sinne joka torstai ja hintaa taisi olla yhdellä viholla 1,50€ eli ei kallis ja tuolla tehdään kaikkea mahdollista, jossa on vain materiaalimaksu :)


Nää käytiin tekemässä Metalli pajalla, kun käytiin tutustumassa siellä. Leikattiin lehdestä kuva, liimattiin ja päälle laitettiijn hartsia, joka kuivui pari vuorokautta. Toiseen laitoin jo tuon kaulanauhan, kun on ollut käytössäkin :) Aattelin kanssa, et vois itse ostaa hartsia ja noita koru pohjia ja tehdä näiä lahjaksi ja itselle käyttöön. Näitä oli kans super hauska tehdä :)