31.10.2015

Karmaisevaa Halloweeni kaikille ihanille lukijoilleni!♥

28.10.2015

Tulevaisuus pelottaa


Otsikosta saa varmaan aika hyvin sen mistä tänään kirjotan. Tällä hetkellä oon siis kuntouttavassa työtoiminnassa ja olen tykännyt siitä! Tutustunut ihmisiin ja jonkinlaisen rytmin päiviin ja omaan elämään. Tää kuntoutus jakso loppuu marraskuun lopussa ja mua pelottaa et mitäs tän jälkeen. Oon siis Helsingin Duurin asiakas, joka kattaa kaikki palvelut nuorille saman katon alla (sossu, kela, sairaanhoitaja...) Mulla on tossa marraskuun alussa aktivointi keskustelu, johon tulee tuolta kuntouttavasta työntekijä, minä ja mun Duurin työntekijä. Jutellaan tosiaan siitä, että mitä mulle keksitään tuon kuntoutuksen jälkeen. Odotan innolla keskustelua, koska sit ei tarvitsisi olla niin epäluulossa siitä, että mitä tuun tekemään.

Oon miettinyt että pitäisikö mun hakea Voodoo verstaalle "töihin". Se on siis kans tavallaan kuntouttavaa työtä ja pääsisin käsillä tekemään erilaisia puujuttuja. Mun isähän oli puuseppä, nii olis kiva kokeilla tätä mun iskän ammattia. Sillon joskus nuorena suunnittelin, että haen puualalle ja hainkin, mutta en saanut pääsykoekutsua. Toi on vielä sellanen, että sinne pääsis samantien alottamaan. Ja sopimukset tehdään sillee kun nuorelle, että jos haluan lopettaa, nii se ei haittaa. Sit keksitään uutta. Tuolta kiinnostaa kans korupaja, jossa oltiinkin tutustumassa ja tehtiin korutkin(näytän ne täälläkin, kunhan saan itselleni ne). Mutta sinne kuulemma on aika paljon haluajia.

Oon kyl varma, et keksitään jotakin sellasta, että en jää taas vaan kotiin. Onneks mulla on kivat työntekijät tuolla ja tuun niiden kanssa toimeen. Jos mä saisin päättää, niin mä jäisin Tonne Vamokselle kuntouttavaan työtoimintaan :D Nyt en oo päässy sinne pariin päivään, kun oon kipeenä ollut, mutta huomenna on taas tarkoitus mennä :)

Sain myös hoidettua yhden asian, joka pelotti mua tulevaisuuden kannalta. Se oli sellanen juttu, etten oikein uskaltanut suunnitella mitään. Mutta onneks sain sen hoidettua, vaikka ahdistikin :)

24.10.2015

Leffassa: Hotel Transylvania 2

Traileri, Suomeksi dubattu
★★★★★/★★★★★

Kävin tänään leffassa yksin katsomassa kyseisen elokuvan, koska odotin tuota ihan laittoman paljon :D Olen ykkös osan nähnyt parikin kertaa ja aina se jaksaa naurattaa! Tää on sellanen leffa, et mieluummin katsoo suomeksi dubattuna, mutta kyllä se menee ihan original versionakin :) Pitää metsästää itselle nuo molemmat DVDnä tässä jossakin vaiheessa :) Olinhan leffateatterissa lapsiperheiden piirittämänä... :D 

Jos haluaa nauraa nii suosittelen tätä leffaa todella paljon! 5/5 tähteä! Alussa päästin myös pari kyyneltä, koska tuli ikävä omaa isää niin paljon.. Mutta mä oon ennenkin sanonu, hyvässä leffassa nauraa sekä itkee. Leffan sekaan oli upotettu sellasia juttuja, mitä lapset ei varmasti tajuakaan, mutta ai että aikusilla oli hauskaa :D Tosin voisin sanoa, että ykkös versio oli mun mielestä parempi, mutta kyllä tää aika hyvin pysyi samalla tasolla :) Menkää katsomaan, mutta suosittelen että katsotte sen ykkös leffan ensin :) 

18.10.2015

I love me 2015 @messukeskus

Täti tuli aamulla tähän mun luokse ja lähdettiin kohti messukeskusta. Oltiin messuilla joskus 11 aikaan ja yhteensä aikaa vietettiin siellä 4 tuntia. Messut oli ihan jees, mutta ei kyllä tarvitse enää ensi vuonna mennä.. Oli aika paljon sellasta, mikä ei itseensä kiinnostanut ja moni juttu oli tosi kallis. Muutamaa juttua mitä lähdin hakemaan, en edes löytänyt. Mun täti olisi halunnut käsille tarkoitetun hoidon, mutta ei löydetty.... :/ Muutaman jutun ostin, mutta niistä alempana :) Ilmaseks ei oikein saanut muuta kuin mainoksia, muutamat karkit ja heijastimen :D Näytepakkauksiakin otin mukaan ja mulle annettiin ihan mun iholle suunnattuja näytteitä, kun ensin keskustelin hoitajan kanssa.



Maisteltiin kans erlaisia juttuja ja ihastuin tofuun1 Yhdellä kojulla oli sellanen pieni annos jossa oli tofua, siihen akstike ja joitain versoja. Oli hyvää :) Maisteltiin kans jugurttia, leipiä, suklaata, teetä, energiajuomaa.... Ja ostettiin Jungle Juicesta tosi hyvänmakuset shmoothiet :)




Ja sitten ostokset ja ilmaisjutut....


Vasemmalla kaikki ilmais jutut... Heijastin, kondomit, rasvoja, siteitä....

Ja ostokset... Biozellin värimaskit black ja rasberry yhteensä 10€, siemen näkkäreitä 3kpl 5€, Valmarin aineenvaihdunta juoma 4€, kynsilakka 2€ ja ripari n.3€... :)


Yhdellä ständillä, mun tukka kiharrettiin... En oikei tykänny. Täti kehui kyl ja moni katsoi ihastellen. Näytin lampaalta :'D Oli pakko laittaa hiuspannalla tukka taakse, et yhtää tuntuis omalta :D


 Siitä sit mentiin Itiksee syömää, ku kauhee nälkä... Momentosta ja se perus aurajuustokana :)


Ps. Tarkka silmäiset huomasivat varmaankin, että blogin nimi on muuttunut :) Viime yönä tuli inspiraatioa.. Osoite pysyy silti samana :) 

17.10.2015

#teamvillasukat

Eilen olikin puhetta siitä, että meen tapaamaan tänään Elinoita. Treffattiin Kampissa siinä 13.30 aikaan. Hauskaa oli se, et kun nousin metrolta rullaportaat ylös, niin Reckles Love lopetti just keikkaansa siinä ja sitten alkoivat jakaa nimmareita. Me mentiin jonoon, koska olihan ne nimmarit saatava ja kuvankin sain!♥ En vaan pääse yli siitä kuinka hyvältä Olli Herman näyttää♥


(Pahoittelen huonosta kuvan laadusta) Ewwu nappas musta kuvan ja siin oli hiukan kiire, et Ewwu ei ees ehtiny tarkentaa :D 

Siitä suunnattiin perinteisesti Forumin mäkkäriin, koska kaikilla oli ihan hirvee nälkä! Siellä aika kuluikin ja taidettiin siellä yli tunti istua :)


Kierreltiin kauppoja ja käytiin Tokyokanissa hakemassa pockyja, mut ne oli loppu! :( Ostin sen sijaan sieltä riisikeksejä paria eri laatua. Niit on kiva syödä samalla kun juo teetä :) Otettiin kans perus kaverikuvat ja juteltiin asioista laidasta laitaan. Ulkona oli mukava sää ja aurinko paistoi. 



Kävästiin kaakaolla ja kakulla Picnikissä, mut hyi tauti ku oli ihan liian makeeta! Mä sain just ja just syötyy ton oreo-valkosuklaakakun... Ja saatiin kans aika huonoa palvelua, et mä laitan asiakaspalautetta menemään.... 



Oli kyllä ihana nähdä näitä tyttöjä pitkästä aikaa!♥ Seuraavan kerran taidetaankin nähdä Joulukuussa, kun nää villasukat tulee taas keikkailee Helsinkiin :) Nää on kyl sellasia päivä mitkä jää elämään muistoihin :)♥


Ootte rakkaita!♥

Oon nyt pari päivää menny ku hullu :D Joka päivälle on ollu jotain, mutten valita. Osaa arvostaa taas sitä kodin rauhaa ja kissojen läsnäoloa pitkän päivän ja menemisen jälkeen :) Huomenna tulee ihana rakas täti ja mennää iloveme-messuille Messukeskukseen. Luultavasti tulee postausta sen jälkeen :) Mä oon niin väsynyt, että katson viel yhden jakson American horror storya ja sit meen nukkuu, et jaksan huomenna messuilla :) Puss♥

16.10.2015

Nyt ollaan äärirajoilla!

Tänään kuntoutuksen jälkeen lähdin suoraan Pitäjänmäkeen Ennan luokse, koska oltiin sovittu, että mennää illemmalla shoppailee, kun sen lapsi (koira) lähtee hoitoon... Eli pitkäastä aikaa päästiin menee johonkin :) Shoppailu on aina ihan parasta ja varsinkin ton pällin kanssa :D Cheekkihän jakoi nimmareita tänään Forumissa ja kun mentiin syömään, niin se melkeinpä oli siinä meidän vieressä :D Ei tarvinnu nimmaria alkaa jonottaa :D Paljoakaan en ostanut... Kännykkään uudet kuoret, ponnareita, kissanaama kukkaron ja illaks suklaata, jota tässä samalla syön :)



Nautin :'D
Käytiin Manhattanilla Forumissa syömässä ja mä söin chicken burgerin, oli oikein hyvää! :) Olin Ennalle safkat auki, kun se sillo joskus tarjos mulle :)




Suurin osa ajasta meni #selfieiden ja #friendsieiden ottamisee :D

Ruokailun ja shoppailun jälkeen ei haluttu lähtee viel koteihimme, nii päätettiin mennä sitten parille ja hitto ku oli vaikee löytää taas paikka mihin mennä.. Memphiksee piti mennä, mut se oli täynnä.. Päätettiin sitten mennä samaa paikka mis joskus ennenki ollaa käyty, tosin Enna ei muistanu koko paikkaa ennenku mentiin sisälle :D Mentiin siis Dublineriin, joka on siinä steissin kupeessa, mahtava paikka :) 

Nyt mä meen nukkuu, koska huomenna taas keskustaan! :D Ihanat Elinat on Helsingissä viikonlopun, niin pääsen heitä taas näkemään♥ Tästä vielä Ennan blogiin!♥

7.10.2015

Kuulumisia part... en ees muista.....

Käsi ylös kuka nauttii tästä vähän viileemmästä säästä? :)
Mä nautin! Tää on mun mielestä yks parthaimmista ajoista vuodesta, kun aurinko paistaa ja on vähän viilee. Oikeesti, huhuhu♥ Tietty sitä alkaa jo heti ekojen yöpakkasten tullen kaipaamaan kesän lämpöä ja aurinkoa ja sitä, että ihmiset ympärillä hymyilevät. Mulla ei oikein ole lemppari vuodenaikaa, mut nyt ollaa aika täydellisyydessä :) Tää on ihan parasta ku voi rauhassa uppoutua ison vaatekerroksen alle ja voi käyttää muhkeita huiveja ja lapasia. Kesässä on se, et sillon "pitää esitellä itseänsä". Kun on huono itsetunto niin ei sille vaan voi mitään, ettei tunne oloaan hyväks shortseissa ja topissa. Bikieistä puhumattakaan... Vaikkakin pahin itsetunto juttu on kaukana takana ja tästä on vaan suunta ylöspäin :)

Kuntoutuksessa menee ihan hyvin. OOn jaksanu käydä, mitä nyt muutamana päivänä on ollu nii paha migreeni, etten oo päässy. Lääkärin mukaa se on stressiperäistä. Uskon ton oikein hyvin... Mutta tosiaa kuntoutuksessa oon muutamaan ihmiseen tutustunut ja facebook kaveruuskin on vaihdettu. Saa nähdä tulenko pitämään yhteyttä heihin enään kuntoutuksen jälkeen... Pari tyyppiä onm kans niin ärsyttäviä ja rasittavia, et en tajua ollenkaa. Oon yrittäny jättää nää tyypit huomiotta, mutta nyt alkaa tekee tiukkaa. Heidän mielestään joka asia on väärin ja heidän mielipide on ainut oikea... Sellaset on niin rasittavia ihmisiä :D Näiden tyyppien takia ei aina ees jaksais mennä sinne, koska ne vaikuttaa koko ryhmän ilmapiiriin.. Jos ne ei olis tuol ryhmässä, niin mun elämä helpottuis, näin ilkeesti sanottuna :D

Muutama ehkä huomaskin, että tohon viereen on tullut kysely blogin sisältöön koskien. Olis kiva jos siihen vastailisitte :) Tähän postaukseen voi kans kommentoida, että mitä haluaisitte lukea ja mikä teitä kiinnostaa. Sen voin sanoa, että tästä blogista ei ikinä tuu sellasta "kiiltokuva" blogia. Meikkejä, päivänasuja, sponssaus postauksia... Välillä voi kans tehdä just asupostauksia, mut ei saakeli jokapäivä, ei sellasta jaksais :D Hyvä jos jaksaa ees joka päivä laittautua.....

Tässä taas vähän mun kuulumisia, mites te lukijat jakselette? :) 

6.10.2015

Shoppailua lahden tuolla puolen

Eilen oli aika pitkä päiva, kun päätettin varata halpa reissu lahden tuolle puolen eli Tallinnaan. Eka ajattelin, että en tee postausta, mutta pakko, koska ostin niin kivoja juttuja :) Olin kahdestaan mun parhaimman serkun kanssa. Aamulla oli herätys klo.05.10 ja teki iha vähän vaa tiukkaa. Takas kotona olin illalla klo.23 aikaa et päiväreissu tosiaan :D Me mentiin paikallisbussilla suoraan Ülemmisteen, joka on iso uudistettu kauppakeskus vähän Tallinnan ulkopuolella. Siellä kierreltiin pari tuntia ja siitä tultiin satamaan :) Kiva päivä takana, sitten ostoksiin!

hups....


Perus karkkiostokset! :)  

&
Kosmetiikkaostokset; Hiuslakkaa, hiusväri, naaman puhdistusjuttu, Policen hajuvesi laivalta, Huulten kuorimisjuttu ja pari mustaa kynsilakkaa.



Nää paidan on molemmat Sinsay nimiestä kaupasta. Valkonen toppi jossa kaulaaukossa mustia timantteja ja musta trikoopaita, jossa toisen olkapään kohdalla vetoketju.

Terranovasta. En oo ihan varma et tykkäänkö tästä vai en :D

Bershka, miesten puolelta. Tää on sellanen hupparijuttu mis ei oo vetoketjua.
Eli huppariviitta :D 



Sport Directistä. Hupparin ja uudet lenkkarit tarvitsin, koska oon alottanu taas lenkkeilyn :) Lenkkarit maksoi vaan 13€, et ei paljoa kirpassu :D Ja Nikolla ostin t-paidan tuliaisiks :)


 Tää on ainut ruokakuva minkä otin, mutta kattokaa sitä! Siin on persikkaa, mansikkaa ja kiiwiä. Oli ihan älyttömän hyvää! :)

Mutta tässä postaus, mitä mieltä ostoksista? :) 

3.10.2015

Blogiystäväkirja

Kiitos rakas Niina tästä! :) Löysin tän Niinan blogista ja pakkohan tätä oli alkaa tekemään :) Kaikki te jolla on blogi, nii tehkää tämä myös :)


Suosikki....

Kaupunki? Tähän on pakko vastata Tallinna :) 

Lomakohde? En oo ollu oikein muuala kuin Ruotsissa ja Virossa. Joten tänkin vastaus on Talllinna :D

Ravintola ja annos? Momento ja sieltä aurajuusto kana :)

Juoma? Coca-cola tai vesi :)

Biisi? Antti Tuisku- Rakkaus on

Leffa? Hmm... Kaikki Disneyn :) ja Studio Ghiblin :)

TV-sarja? Kokkiohjelmat :D Simpsonit, Orange is the new black, breaking bad, vain elämää, posse....

Kirja? Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (Kirjoittaja: Ransom Riggs)

Asu? Jaa-a :D En niin perusta noista vaatejutuista, että laitan päälleni sitä mikä tuntuu hyvältä :) Viime aikoina oon tykänny farkut ja neule yhdistelmästä :) 

Meikkituote? Ripsiväri ja peitepuikko

Hiustuote? Ihan perus hiuslakka tai tuuheuttava suihke :) 

Sovellus? Instagram tai snapchat. Snäppiä en itse käytä muuten kuin sen takia et seuraan ihmisiä ja niiden juttuja :) Paras snäppääjä on Hermanni :) 

Instagrammaaja? Seuraan niin montaa instassa, et en osa sanoa :D



Muuta...


Aamurutiinisi? Herään ja ehkä torkutan. Oon yrittäny vähentää torkutusta :D Selaan SOMEn läpi ja nousen. Käyn vessassa, pesen hampaat ja harjaan hiukset(jos jaksan viel täs vaiheessa). Sänkyyn peiton alle meikkaamaan ja samalla musiikkia kuunnellen tai ihmisten snäppejä katsoen. Sit kun meikki valmis, niin laittamaan hiukset kuosiin. Ja sen jälkeen vaatteiden valinta ja pukeminen ja päivän korut kans! :) Kissoille ruokaa ja ovesta ulos :)

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Neuleita, farkkuja, toppeja, paitoja, hameita, shortsit, huppareita, sukkahousuja, leggissejä, villasukkia, kenkiä, uimapukuja....

Mitä pakkaat matkalle mukaan? Yritän pakata aina mahdollisimman vähän :D Onnistunkin aika hyvin siinä :D

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Laulan, kaivan nenää, siivoan, pelaan... Perus juttuja :D

Mitä laukustasi löytyy aina? Lompakko, puhelin, avaimet, kuitteja,  kuulokkeet, sateenvarjo, sormikkaat...

Viimeisin sisustusostoksesi? Hmmm.... En voi muistaa :D

Viimeisin Whatsapp-viesti? Jaajaajaaaaa

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Hiusväri, meikkejä, takki...

Paras tapa tuhlata 50€? En tuhlaa, mut toi menee mun ja kissojen ruokaa helposti :) Jos on "pakko" tuhlata nii vaatteisiin tai uuteen lävistykseen :D