30.3.2015

#kehukumppania

Blogeissa kiertää tämä haaste ja päätin tarttua siihen. Tarkoituksena on siis kehua omaa kumppaniaan ja kertoa miksi tätä rakastaa. Lisäksi on neljä erilaista kysymystä joihin vastataan!

Me ollaan Nikon kanssa seurusteltu nyt suunnilleen 5 ja puoli vuotta eli tänä vuonna vietetään meidän 6 vuotis päivää. 6 vuotta on aika pitkä aika, enkä ikinä uskonut että pysyisin näinkin kauan suhteessa. Meillä on hyviä ja huonoja hetkiä, kuten suhteessa kuuluukin. Me pystytään viettämään yhdessä ja erikseen aikaa, eikä se haittaa meitä. Molemmat tarvii sen oman ajan, jotta jaksaa sitten olla toisen kanssa. Mun mielestä on aina ihanaa nähdä Nikoa "pitkän ajan" jälkeen ja se pitkä aika voi olla paristä päivästä viikkoon. Meillä on useimmiten yhdessa hauskaa, mutta osataan kans olla "aikuisia" ja keskutella asioista. Välillä se keskustelun avaaminen on vaikeaa, mutta molemmille tulee parempi mieli kun saadaan asioista keskustelua.


1. Milloin olit viimeksi ylpeä kumppanistasi? 
Mä oon Nikosta ollu ylpee viimeks tänään. Se kuinka upeesti se tekee tota musiikkia, nii saa mut aina hämmästymään. Se osaa sen homman ja en voi kun olla ylpeä siitä! Tossa vieressä se nytkin on kuulokkkeet päässä ja ilme niin keskittyneenä, etten viitti häiritä :')


2. Mihin piirteisiin alunperin ihastuit kumppanissasi?
Ihastuin siihen, kuinka avoin Niko oli. Kertoi melkeinpä heti paljon asioista itsestään. Oltiin todella samanlaisia ihmisiä ja Nikon kanssa tuntui luontevalta ja mukavalta jutella. Meidän huumorintaju oli kans niin samalla tasolla, että toisen ei tavinnu paljoa sanoa, kun toinen jo nauroi. Ollaan kyl vieläkin ihan pöpejä päistämme :D Eikä tuon herran ulkonäössäkään ollut moittimista ;)


3. Mikä on parasta parisuhteessanne?
Parasta on se kun vietetään yhdessä aikaa ja suunnitellaan jotain kivaa tekemistä. Esim. Nikon kanssa on tosi kiva käydä laivalla! Meillä on samat kiinnostuksen aiheet ja musta on ihanaa kun ei tarvii toisen kitistä, että toisen jutut ei kiinnosta toista. Kivaa on kans ihan vaan olla samassa huoneessa ja viettää aikaa, ihan vaan vaikka molemmat tekis omia juttujaan. Musta on ihanaa kun Niko on tossa vieressä. Mulla on sillon tuttu ja turvallinen olo :) Parasta on kans nukkua Nikon vieressä ja välillä ihan vaan makoillaan sängyssä, se on mun mielestä tosi nautinnollista :)


4. Mitä toivot teille tulevaisuuteen?
Mä toivon, että saadaan molemmat sellasta työtä jossa on hyvä olla. Toivon, että pysytään terveenä ja positiivisen iloisina. Tulevaisuudessa haluan asua Nikon kanssa vielä joskus yhdessä ja mennä naimisiin, sekä mahdollisesti saada lapsia. Toivon, että Niko pääsis toteuttaa unelmaansa musiikin parissa ja olisi itse ylpeä siitä mitä tekee.

<3

Postausta kuvittaa mun lempi kuvat meistä. tarvitaan selkeesti uusia kuvia :)

24.3.2015

You're never too old for disney


Katsoin tänään taas Prinsessa Ruususen... Se on vaan edelleen mun lempi Disney leffa ja sen voi kattoa monia kertoja uudestaan ja uudestaan! Muistan kun sain Ruususen VHSlle joulupukilta, kun olin pieni. Siitä lähtien Prinsessa Aurora on ollut mun lemppari prinsessa!

Mua ahdistaa suunnattomasti näiden ysäri prinsessojen muokkaus tai sanotaan näin modernisoiminen! MIKSI!? TÄSSÄ kuvassa näkyy selkeesti mistä puhun... Kuinka ärsyttävää! Miksi ne pitää muuttaa tuolla tavalla....



Halusin tänne blogiin jakaa vähän mietteitäni Disneyn elokuvista....
Itse en pahemmin välitä näistä uusista Disneyn elokuvista... Mun sydän on jäänyt sinne vanhoihin elokuviin, siihen kultaiseen ysärilukuun. Siihen kun kuva oli vähän rakeista ja äänet rätisivät. Se on musta Disneytä parhaimmillaan. En edes ole kattonu näitä uusimpia (Urhea, Räyhä Ralf, Pikku kananen....) mutta Frozen-huurteinen seikkailu vei myös mun sydämen!



Parhaat Disney elokuvat kyl on Prinsessa Ruusunen, Kaunotar ja hirviö, Hiidenpata, Pocahontas, Mulan, Hercules, Frozen, Aristokatit.. Tähän kyllä vois listata kaikki! :D

Itse oon kasvanyt Disneyn elokuvien parissa ja oon varma, että tulevaisuudessa jos saan lapsia, pistän heidätkin katsomaan näitä! Elokuvat on parasta seuraa kun ei oo tekemistä tai on kotona kipeenä. Disneyn elokuviin voi paeta todellisuutta sen hetken ajaks. Ja ne tosiaan voi katsoa aina vaan uudestaan ja uudestaan, niistä löytää aina jotakin uutta! Myös hauskaa on se, että osaa suurimman osan elokuvissa lauletuista lauluista ulkoa!


Tää kertoo sen mitä tarkotin... 
nimimerkillä. lauloin melkein kaikissa mukana..... 

Kertokaa te muistojanne Disneyn parista! 
Kuka on ihanin prinsessa/kehen samaistutte? Kenen prinssin kanssa menisit naimisiin? Mikä on paras leffa? Missä on paras tarina? Leikittekö lapsena prinsessoja/prinssejä? 

Haluan kuulla! :) 

21.3.2015

Purrr~


Heippa ihanat lukijat!<3
Mitä teille kuuluu, miten on viikko menny entä mitäs meinaatte tehdä viikonloppuna? :) 

Aattelin tulla kirjoittelee taas pitkästä aikaa et miten menee :) 
Mä pääsin sinne kurssille, jota puhuin aiemmin! Eli musta tulee noin vuoden päästä lasten ja nuorten erityisohjaaja :) Mulla oli kurssin kartoitusjaksolla ihan sika kivaa ja ootti aina vaan seuraavaa päivää. Tutustuin kans moneen ihanaan ihmiseen ja musta on kivaa olla ihmisten parissa, pari vuotta kun on kotona vaan pyöriny, nii tää on ihanaa vaihtelua :) 

Värjäsin tukkaani kans pinkkiä ja tykkään iha hirveesti, tuo kivasti väriä elämään :) Aattelin kans lisätä vähän mustaa tähän, kunhan saan rahaa :) 

Tän hetken fiilikset on vähän paskat. Ei oikein jaksa mitään. Hyvä et jaksoin kaupassa käydä. Päivä menny ihan ohi ja se harmittaa... Tosin taas kun on loppukuu, niin rahaa ei oo, joten vaikeeta keksii tekemistä. Huomenna meen varmaankin uimaan, kun sain sossusta maksusitoomuksen uimahalliin, niin on edes jotakin... Jotenkin vaan turhauttaa taas kaikki.... 

17.3.2015

Ruokaohje: lohi-granaattiomenasalaatti

Ruokaohjeita on toivottu ja tässä tulee yks mun tän hetken lemppareista!

Tarvitset:
-Lohta
-Salaattia
-Kurkkua
-Tomaattia
-Leipäjuustoa
-Granaattiomenaa

Pilko kaikki ainekset kulhoon, ei oo vaikeeta!

Lisää leipäjuusto!


Mä paistoin lohen pannulla voissa, lisäsin yhtä mun lemppari maustetta, 
joka sopii sika hyvin lohen kanssa: sitruunapippuri!

Kaikki sekasin kulhossa! 
Toi voi missä paistoi lohen sopii hyvin tähän "kastikkeeksi"

Ääntä kohti!

14.3.2015

Pikaset!

En nukkunu viime yönä yhtään... Tai ehkä pari tuntia ennekun äiti soitti että on taas Suomessa matkalla kotiin. Äiskä oli siis tän viikon Gran Canarialla! Aamusta sitten lähdin ajamaan Vihtiin moikkaamaan äitiä ja muita sukulaisia. :) Oli aivan ihana ajaa kun aurinko paistoi ja kajareista soi hyvä musiikki! 

Mummulla kaivoin sitten vanhan valokuva-albumit esille ja alettiin niitä kattomaan mummun kanssa läpi. Oli ihana kattoa vanhoja kuvia iskästä ja muista sukulaisista. Menin siitä sit viel kotiin ja innostuin selaamaan omat vauva kuvat läpi :D

Hitto ku oon ollu söpö! Mukana kuvissa meidän edesmennyt Manu kissa :)

Sain äitiltä tuliaisiks magneetin ja viuhkan, tollasen ihanan käsikorun ja Versacen hajuvesi näytteitä :) Äiti sano kuinka sille oltiin uskoteltu, että toi koru on aito Armanin :D

Nyt aattelin ottaa lasin viiniä ja kattos Subilta tota Sucker Punchia! Se on hyvä leffa ja iha hiton hyvännäkösiä naisia! ;) 

13.3.2015

Liebster award!

Haasteen ideana on tuoda lukijamäärältään pienempiä blogeja (0-1000 lukijaa). Haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, laittaa haaste eteenpäin muille ja keksiä heille 11 kysymystä!

Kiitos Jenni haasteesta! :) Ja eikun kysymysten kimppuun!

1. Mikä oli sen lemppari piirretty pienenä?
Bambukarhut tais olla ykkös lemppari :) Muumit ja Myyrä oli kans kova juttu :) Pokemon vissii tais olla kaikkien lemppari kans jossakin välissä :D

2. Tavara tai asia mitä ilman et voi elää?
Rakkaita pieniä kissojani

3. Otat puhelimesi käteen, mitä teet sillä?
Joko katon whatsapp viestit, instagramin ja facebookin läpi tai pelaan wordbasea :D

4. Paskin sarja tai leffa minkä oot vilkassu tai paskin kirja minkä oot lukenu?
Ei kyllä tuu mitään nyt mieleen :D

5. Mitä teit tänään klo. 12.00?
Nukuin :D

6. erikoisin väri mitä sulla on ollut hiuksissa?
Erikoisin taitaa olla vihreä :D 

7. Kerro joku asia missä oot hyvä tai joku tilanne missä oot voinu olla ylpee itsestäs?
Mä oon hyvä laittaa ruokaa ja leipomaan. En oikeestaan ikinä mokaa :D

8.Saat väsätä itselles unelma annoksen jädestä ja höppeistä, mitä siihen tulee? 
Siihen tulee lakritsi jätskiä, valkosuklaata, keksiä, strösseliä, kastiketta.... :D 

9. Kaunein asia luonnossa?
Kukat/kasvit, tähdet, vesi, aurinko...

10.Millaset asiat/jutut saa sut repeemään nauruun? 
Mut saa ihan sika helposti nauramaan ja mä voinkin räkättää iha pikku jutullekin :D 

11. Millasia blogeja tykkäät lukea?
Tykkään aika monenlaisista blogeista. Ainut mikä ei iske on heppajutut tai ainainen sali/laihdutus hömppä. Blogin pitää olla selkeä, jolloin sitä on kiva seurata :) 


11 Kysymystä haastetuille!
1. Jos saisit rajattomasti rahaa, mitä ostaisit?
2. Lemppari elokuva?
3. Unelmiesi kumppani?
4. Mitä asioita pelkäät?
5. Mikä kuva sulla on puhelimen taustakuvana?
6. Mikä on sun motto?
7. Mitä asioita teet mielelläs?
8. Mikä on sun lempi eläin?
9. Opiskeletko vai oletko töissä?
10. Oletko tyytyväinen itseesi?
11. Jos saisit muuttaa maailmassa jotakin, mitä se olisi?

Haastan kaikki halukkaat! :) Tätä oli hauska tehdä!

12.3.2015

Kyselypostauksen vastaukset!


Suunnitelmiin tuli muutos ja siinä se on!
pahoittelen mun jäätymisiä ja huonoja vastauksia :D onpahan komediaa kerrakseen!

2.3.2015

可愛い

Mulla oli eilen ihana päivä näiden hassujen kanssa<3 
Tuli naurettua taas ihan liikaa!

Palataan lähipäivinä videopostauksen merkeissä! Kunhan saan noi kysymykset käytyä läpi  :)