6.10.2015

Shoppailua lahden tuolla puolen

Eilen oli aika pitkä päiva, kun päätettin varata halpa reissu lahden tuolle puolen eli Tallinnaan. Eka ajattelin, että en tee postausta, mutta pakko, koska ostin niin kivoja juttuja :) Olin kahdestaan mun parhaimman serkun kanssa. Aamulla oli herätys klo.05.10 ja teki iha vähän vaa tiukkaa. Takas kotona olin illalla klo.23 aikaa et päiväreissu tosiaan :D Me mentiin paikallisbussilla suoraan Ülemmisteen, joka on iso uudistettu kauppakeskus vähän Tallinnan ulkopuolella. Siellä kierreltiin pari tuntia ja siitä tultiin satamaan :) Kiva päivä takana, sitten ostoksiin!

hups....


Perus karkkiostokset! :)  

&
Kosmetiikkaostokset; Hiuslakkaa, hiusväri, naaman puhdistusjuttu, Policen hajuvesi laivalta, Huulten kuorimisjuttu ja pari mustaa kynsilakkaa.



Nää paidan on molemmat Sinsay nimiestä kaupasta. Valkonen toppi jossa kaulaaukossa mustia timantteja ja musta trikoopaita, jossa toisen olkapään kohdalla vetoketju.

Terranovasta. En oo ihan varma et tykkäänkö tästä vai en :D

Bershka, miesten puolelta. Tää on sellanen hupparijuttu mis ei oo vetoketjua.
Eli huppariviitta :D 



Sport Directistä. Hupparin ja uudet lenkkarit tarvitsin, koska oon alottanu taas lenkkeilyn :) Lenkkarit maksoi vaan 13€, et ei paljoa kirpassu :D Ja Nikolla ostin t-paidan tuliaisiks :)


 Tää on ainut ruokakuva minkä otin, mutta kattokaa sitä! Siin on persikkaa, mansikkaa ja kiiwiä. Oli ihan älyttömän hyvää! :)

Mutta tässä postaus, mitä mieltä ostoksista? :) 

6 kommenttia:

  1. Oii kun kivoja ostoksia! <3 Äääh olisi kiva joskus mennä Tallinaan siun ja E:n kanssa ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä :D Joo se kyl pitää toteuttaa joskus!♥

      Poista
  2. Kivoja ostoksia oot kyllä tehny :) Suklaat ja toi ihana Fanta maistuis ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi et toi fantta on liian hyvää, et loppu jo :D samoin Daim...... :( Pitää tehdä nopeesti uus reissu :D

      Poista