26.7.2015

Päivänsäteenä, pienenä, silmiisi kurkistan, herätän sinut unestasi ja onnea toivotan

Kuva on otettu mun yksi vuotis syntymäpäiviltä

Täytän tänään siis 23 vuotta!  Huikeeta....
Tuntuu tosin että en ole saavuttanut elämässä vielä mitään suurempaa kuin ammatin (josta en koe saavani sitä mitä haluan elämältä) ja onnellisen parisuhteen. Onhan nekin nyt upeita saavutuksia joita monella ei ole. Silti en ole kovin tyytyväinen elämään. 

Tähän 23 vuoteen on mahtunut iloa ja surua. Eräs sukulainen sanoi mulle kerran näin "Olet vahva ihminen ja sulla on vahvat hartiat. Kenellekään ei anneta enempää mitä ei jaksa kantaa". Hienosti sanottu ja muistan tuon lauseen varmaan ikuisesti. Tosin toivon, että välillä tulisi niitä iloisiakin juttuja. Elämää on varjostanut monen rakkaan sukulaisen kuolema, mun oma masennus, rahahuolet, työttömyys jne. Saa nähdä mitä tulevat vuodet tuo tullessaan, toivottavasti jotakin hyvää. 


2 kommenttia:

  1. Kannattaa rauhassa pysähtyä miettimään mitä elämältään haluaa, kaikille ei ole annettu samoja lähtökohtia, mutta kaikki on silti mahdollista ! Onnea myöhässä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja onnitteluista! :3 vähän vastaaminen jäänyt.... Onneks on nyt tiedossa vähän jotain uutta, Koitan postausta kirjoittaa jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista