6.6.2015

"Mau"


"Me vallattiin tietokone, kun toi mamma on kipeenä. Se ei jaksa edes leikkiä meidän kanssa :( Onneks me kans hoidetaan sitä ja pidetään huolta. Nukutaan sen vieressä :3 Aateltiin tulla kertomaan meidän kuulumisista teille, toivottavasti tykkäätte meidän jutuista!""Mä alotan, koska oon vanhempi! Eli moikka! Typy täällä kirjoittelee. Mitä teille kuuluu? :3 Mulle kuuluu ihan hyvää, vähän meinaa nälkä olla... Ollaan käyty mamman kanssa pihalla, mutta siihen tuli joku nainen huutamaan meille, että kissaa ei saa tuoda ulos, kun koirat häiriintyy... En sen kummemmin kuunnellu sitä naista, kun pelotti, niin kiipesin mamman syliin turvaan... Mitähän muuta.. Jörre on välillä tosi ärsyttävä, kun se on viel nii pieni ja haluu koko aika leikkiä. Mä kun haluisin välillä vaan nauttia uringosta meidän uudella keittiöpöydällä. Ylikiva, et mamma hommas tollasen meille! Vaikka mul on nälkä, nii mamma sanoo, et mun syöminen on huonontunu, kuulemma en syö kun on kuuma.. No eihän kukaan jaksa mahaansa täyteen vetää kesä kuumalla ja sen jälkeen juosta kakkarallia!? Toi Jörre tossa tökkii mua koko aika, kun sekin haluaa kirjottamaan, niin ehkä mä annan sille vuoron... Hyvää kesää kaikille kissakavereille ja niiden palvelijoille!♥"


"Vihdoinkin mun vuoro..... Moikkamoiii! Jörre täällä pienillä tassuilla kirjoittelee! Mamma on kyl iha tylsä, kun se on kipeenä. Se vaan makaa ja tuijottaa telkkarista typeriä ohjelmia. No sit kun se on terve, nii me mennää ulos! Ette muuten arvaa mitä tapahtu? Typy tiputti mun tassulle lautasen ja nyt siinä on haava. Mamma sano et ei tarvii lääkäriin lähtee, kun puhdistettiin se ja mun piti levätä. Nyt siinä on nätti rupi päällä ja voin riehua ihan rauhassa :) Mamma sais useemmin kirjottaa blogiinsa meistä.... Mut hei, mamma nousee sohvalta ja antaa meille ruokaa, pakko mennä syömää! Heippa kaikille ja maukasta kesää!♥"

8 kommenttia:

 1. Haha, aaaw mikä postaus <3 Suloset kisut sulla :)

  VastaaPoista
 2. Mau! Vähäkö kivaa ku pääsittä kirjottaa teijjän mamman blogiin! Kauhee akka tommonen joka tulee sanoo ettette sais ulkoilla, ihan tyhymä! Sietäs saaha kynnestä.. Meillä päi taase on onkelma et meitä ei paljo voi viiä pihalle ku tääl on niin paljon irti olevia rakkeja! :(

  Hoitakaa hellästi turisten ja nätisti tassuille leipoen tein mami terveeksi! ♥

  T. Bablo ja Pöppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bablo ja Pöppis kivasta kommentista♥ miuh~

   Poista
 3. Vieppä sirkukseen kissas, ku osaavat kirjottaa! Maistuuks niille latz :) hauska teksti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kissat on niin fiksuja! :)
   Latzi on ihan herkkua :3

   Poista