4.5.2015

Muistutellaas taas vähän siitä, kuka täällä kirjoittelee


Nimi on Anni ja synttäreitäni vietän 26.7, oon syntyny vuonna 1992. 

Asun Helsingin Vuosaaressa kahden kissani kanssa. Kissathan on Typy ja Jörre-Tappi. 
Typyllä ikää n.3vuotta ja Jörrellä vuosi. 

Mulla on lähihoitajan ammattitutkinto lasten ja nuorten puolelle.

Oon seurustellut Nikon kanssa tänään 5 vuotta ja 8kk. Tää suhde on mun pisin ja moni ei uskonu, että meidän suhde kestäis yhtään. Meidän suhdettä yritettiin sabotoida kaikin mahdollisin keinoin. Voin sanoa että meillä menee nyt paremmin kun pitkään aikaan! Eli oikein loistavasti, ähäkutti....

Mulla on luonnostaan vaaleat hiukset ja siniset silmät. Mulla on silmälasit kaukonäköä varten,
 mutta pidän näitä melkeinpä koko ajan.

Multa löytyy yhteensä 2 lävistystä+korvikset (3kpl) ja yks tatuointi.Musiikkimaku on laidasta laitaan. Eniten kuuntelen konemusiikkia: EDM, hardstyle, dubstep, eurodane jne. Tosin tällä hetkellä mun lempi artisti on Antti Tuisku, jota on fanitettu se 10 vuotta. Kuuntelen niin erilaista musiikkia just Antti Tuiskusta Marilyn Mansoniin. Robinista Guns N' Rosesiin. Nuoruudessa kuuntelin paljon J-rockia ja sekin on alkanu taas kaikumaan kaiuttimista.

En tykkää kultasista koruista. Kulta ei sovi mulle yhtään. Hopee on se mun juttu.

Ostin pari viikkoa sitten uuden puhelimen musta IPhone 4. Mulla olis joskus IPhone. mut myin sen pois, sitten tulikin morkkis ja sydän jäi applelle. Nyt oon tyytyväinen<3

Mulla ei oo mitää tiettyä vaatetyyliä. Oon nyt "aikuisiällä" alkanu vasta käyttää hameita. Musta on se luottoväri vaatetuksessa ja mustia vaatteita mulla on ihan liikaa.... Välillä mennään farkut/toppi yhdistelmällä, kun joskus sit päälle valikoituu hame ja korkkarit.


Yritän olla aina mahdollisimman positiivinen ja iloinen. Mulla on diagnosoitu keskivaikea masennus ja paniikkihäiriö, mutta onneks ne ei vaikuta mun elämään enään niin kovin, kuin joskus ennen.

Mun isä kuoli vuonna 2010 sydänlihastulehdukseen, en oo vielkää päässy yli.

Mulla on vaan muutama hyvä kaveri kehen luotan ja pari ystävää. Ystäville voin kertoa kaiken ja ne on aina tukena ja kuuntelevat. Enna<3

Kahvi on välillä ihan liian hyvää!

Mun lempivärit on pinkki, musta ja valkoinen.


En tiiä oliko tässä postauksessa taas mitään järkeä, mutta oli inspis kirjottaa :D
Kuvat on tänään otettuja, kävästiin kuvailemassa Nikon kanssa, kun oli niin pirun hieno ja lämmin ilma! Ihanaa kun kevät tulee!


6 kommenttia:

 1. Liityin sun lukijaksi :)) Pitäny joskus aikasemminki liittyä. Oot nii aidon olonen, se on kaunista!

  VastaaPoista
 2. Mun isä kuoli juuri puoli vuotta sitten..!! Osaatko neuvoa mikä voisi auttaa pääsemään edes jaloilleen tämän suuren menetyksen jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itke kun itkettää. Iha sama missä olet eikä sitä tarvii hävetä. Juttele asiasta mahdollisimman paljon kavereiden ja sukulaisten kanssa. Koota keksiä jotain muuta ajateltavaa. Käy haudalla tervehtimässä; puhu siis oikeesti niiku puhuisit isällesi eli ääneen. Aika auttaa, vaikka se ei siltä tunnukaan.

   Poista