2.5.2015

Date night and wrestling

Ihanaakin ihanampi Sara Elektra lähetti meille liput tänä lauantaina olevaan FCF tapahtumaan; Jatkosotaan! Ootettiin Nikon kanssa tätä ihan hirveesti, kun viimeks ei päästy. Päätettiin sit samalla vähän pitää pienimuotoinen treffipäivä :)

Mentiin Kamppiin ja mietittiin minne mennää syömään. Noooo ekana oli mielessä et mennää Cafe picnicii, mutta päädyttiin sitten syömään pihvit! Oli ihan taivaallisen hyvää :) Varsinkin kun molemmilla oli kauhee nälkä :D


Niko otti pippuri possua ja mä otin aurajuusto possun :) 

Ruuan jälkeen otettiin suunta Sokos hotel presidenttiä! Ovet aukes klo.17 ja show klo.18 Taidettiin olla siin puol kuuden maissa paikan päällä. Porukkaa oli taas ihan mukavasti ja päästiinkin iha lähelle kehää :) Odotukset iltaa kohtaan oli huikeet ja saatiikin aikamoinen show aikaseks! huhu mikä meno! :) Seuraavaa tapahtumaa odotellen! :) 

Lisättäköön, että en pidä väkivallasta niinkun yhtään, mutta tällänen on ok juttu. En kyllä ihan ymmärrä sitä, että jotkut tulevat tälläisiin tapahtumiin lastensa kanssa.. No onneks en ole niiden lasten kasvattaja :D Oli mahtavaa, kiitos Fight Club Finland Pro Wrestling!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti