16.10.2015

Nyt ollaan äärirajoilla!

Tänään kuntoutuksen jälkeen lähdin suoraan Pitäjänmäkeen Ennan luokse, koska oltiin sovittu, että mennää illemmalla shoppailee, kun sen lapsi (koira) lähtee hoitoon... Eli pitkäastä aikaa päästiin menee johonkin :) Shoppailu on aina ihan parasta ja varsinkin ton pällin kanssa :D Cheekkihän jakoi nimmareita tänään Forumissa ja kun mentiin syömään, niin se melkeinpä oli siinä meidän vieressä :D Ei tarvinnu nimmaria alkaa jonottaa :D Paljoakaan en ostanut... Kännykkään uudet kuoret, ponnareita, kissanaama kukkaron ja illaks suklaata, jota tässä samalla syön :)



Nautin :'D
Käytiin Manhattanilla Forumissa syömässä ja mä söin chicken burgerin, oli oikein hyvää! :) Olin Ennalle safkat auki, kun se sillo joskus tarjos mulle :)




Suurin osa ajasta meni #selfieiden ja #friendsieiden ottamisee :D

Ruokailun ja shoppailun jälkeen ei haluttu lähtee viel koteihimme, nii päätettiin mennä sitten parille ja hitto ku oli vaikee löytää taas paikka mihin mennä.. Memphiksee piti mennä, mut se oli täynnä.. Päätettiin sitten mennä samaa paikka mis joskus ennenki ollaa käyty, tosin Enna ei muistanu koko paikkaa ennenku mentiin sisälle :D Mentiin siis Dublineriin, joka on siinä steissin kupeessa, mahtava paikka :) 

Nyt mä meen nukkuu, koska huomenna taas keskustaan! :D Ihanat Elinat on Helsingissä viikonlopun, niin pääsen heitä taas näkemään♥ Tästä vielä Ennan blogiin!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti