18.10.2015

I love me 2015 @messukeskus

Täti tuli aamulla tähän mun luokse ja lähdettiin kohti messukeskusta. Oltiin messuilla joskus 11 aikaan ja yhteensä aikaa vietettiin siellä 4 tuntia. Messut oli ihan jees, mutta ei kyllä tarvitse enää ensi vuonna mennä.. Oli aika paljon sellasta, mikä ei itseensä kiinnostanut ja moni juttu oli tosi kallis. Muutamaa juttua mitä lähdin hakemaan, en edes löytänyt. Mun täti olisi halunnut käsille tarkoitetun hoidon, mutta ei löydetty.... :/ Muutaman jutun ostin, mutta niistä alempana :) Ilmaseks ei oikein saanut muuta kuin mainoksia, muutamat karkit ja heijastimen :D Näytepakkauksiakin otin mukaan ja mulle annettiin ihan mun iholle suunnattuja näytteitä, kun ensin keskustelin hoitajan kanssa.



Maisteltiin kans erlaisia juttuja ja ihastuin tofuun1 Yhdellä kojulla oli sellanen pieni annos jossa oli tofua, siihen akstike ja joitain versoja. Oli hyvää :) Maisteltiin kans jugurttia, leipiä, suklaata, teetä, energiajuomaa.... Ja ostettiin Jungle Juicesta tosi hyvänmakuset shmoothiet :)




Ja sitten ostokset ja ilmaisjutut....


Vasemmalla kaikki ilmais jutut... Heijastin, kondomit, rasvoja, siteitä....

Ja ostokset... Biozellin värimaskit black ja rasberry yhteensä 10€, siemen näkkäreitä 3kpl 5€, Valmarin aineenvaihdunta juoma 4€, kynsilakka 2€ ja ripari n.3€... :)


Yhdellä ständillä, mun tukka kiharrettiin... En oikei tykänny. Täti kehui kyl ja moni katsoi ihastellen. Näytin lampaalta :'D Oli pakko laittaa hiuspannalla tukka taakse, et yhtää tuntuis omalta :D


 Siitä sit mentiin Itiksee syömää, ku kauhee nälkä... Momentosta ja se perus aurajuustokana :)


Ps. Tarkka silmäiset huomasivat varmaankin, että blogin nimi on muuttunut :) Viime yönä tuli inspiraatioa.. Osoite pysyy silti samana :) 

4 kommenttia:

  1. Noi kiharat on just söpöt :) Mullakin jäi muutama juttu saamatta mitä etsin ja kotona instaa selatessa huomasin vaikka mitä kivaa mitä muut oli ostanut ja itse olin varmaan vaan kävellyt ohi :D ilmaisjuttuja en saanut muuta kuin käsirasvoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Siel oli aika paljon ammattilaisille tarkoitettuja juttuja ja jotkut jutut oli niin kalliita, et ei hitto :D just joku perus t-paitakin 50€.. oli ihan kiva kokee ne, mut en kyl ens vuonna ole menossa :D

      Poista
  2. Mun on aina pitänyt mennä tonne messuille, mutta en oo koskaan päässy ku aina töissä tai muuta menoa :D No ehkä ensi vuonna :))

    VastaaPoista