3.11.2015

Juttuloita

Esittelen tässä pari juttua mitä ollaan tehty tuolla kuntoutuksessa. Ollaan siis käyty tutustumassa erilaisiin paikkoihin ja siinä samalla ollaan saatu tehdä erilaisia juttuja. Musta on kiva, et jää jotain tollasta "kongreettista" juttua muistoksi tuosta kuntoutus ajasta ja nää tulee kaikki viel omaan käyttöön, niin ei jää mihinkään pölyttymään :)Tää vihko on kyl äly kiva! Tästä tuli mun blogi vihko jua tänne kirjaan erilaisia ideoita blogia varten :) Tän tekeminen oli tosi hauskaa ja aattelin yhden kurssi kaverin kanssa mennä tekee näitä lisää. Nää on kyl hauskoja joululahja ideoitakin :) Käytiin tekemässä nää vihot Harjun nuorisotalolla ja näitä pääsee tekemään sinne joka torstai ja hintaa taisi olla yhdellä viholla 1,50€ eli ei kallis ja tuolla tehdään kaikkea mahdollista, jossa on vain materiaalimaksu :)


Nää käytiin tekemässä Metalli pajalla, kun käytiin tutustumassa siellä. Leikattiin lehdestä kuva, liimattiin ja päälle laitettiijn hartsia, joka kuivui pari vuorokautta. Toiseen laitoin jo tuon kaulanauhan, kun on ollut käytössäkin :) Aattelin kanssa, et vois itse ostaa hartsia ja noita koru pohjia ja tehdä näiä lahjaksi ja itselle käyttöön. Näitä oli kans super hauska tehdä :)

6 kommenttia:

 1. Tuo pääkallokaulakoru on kyllä nätti !!<3
  Voisin kelpuuttaa itsekkin tuollaisen käyttööni ;DD
  Tykkään myös tuon vihon kansistani, ihanat väri ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)<3
   Hyvä tietää, nii voi olla siun joululahja paketissa jotakin samantapaista :3

   Poista
 2. Vähänkö kiva päästä tekemään tommosia juttuja! :) Siistiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään kans :) Mä kumminkin oon aina tykänny näpertää jotakin ja se, kun näkee oman käsiensä työn jäljen on mahtava tunne :D

   Poista
 3. Kiva, että pääsee tekemään tollasia juttuja :) Toi vihko on tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mustakin, kiitos :) Tosta kun voi saada sen isnpiksen, et iteki alkais tekee tollasia :)

   Poista