18.2.2015

Leffa arvostelu: Fifty shades of Grey

Ystävänpäivänä koitti se päivä jota minä ja varmasti moni muukin odotti kuin kuuta nousevaa. Liput varasin mulle ja ystävälle kuukautta etukäteen ja hyvissä ajoin kävin ne myös Tennispalatsilta noutamassa. Eihän me ilman lippuja haluttu jäädä.....


Odotuksia leffasta ei oikeastaan ollut. Odotin aika paljon, mutta leffathan on huonompia kuin kirjat? 
Edelleen oon sitä mieltä, että leffasta jätettiin todella paljon pois, vaikka kesto oli vähän yli 2 tuntia.
Leffassa sai myös nauraa, eikä se ollut sitä kauheasti kohuttua pelkkää seksiä, eikun anteeks pornoa. 

Kuten sanoin, niin leffasta oli jätetty mun mielestä oleellisia asioita pois mm. Christianin taloudenhoitaja/kokki Gailia (Mrs. Jones) ei esitelty ollenkaan. Paljon oli jätetty pois tästä parista tunnista, joka harmitti.
 Olisin voinut istua siis salissa hieman pidempäänkin :D

Mun mielestä tää juttu on kyllä paisunu hieman yli. Joka paikassa hehkutetaan. Onhan tää varmaan tän hetken "kuumin" juttu.

Näyttelijä valinnat... no joo.. 

Dakota Johnson oli ihan ok Anastasian roolissa. Siis ulkonäöllisesti. Kirjoja lukiessa kun saa päähänsä kuvan siitä minkälainen kirjan henkilö on, niin Dakota näyttää kyllä ihan Anastasialta, mun mielestä. Dakota ei osaa näytellä ja on aika paljon yhden ilmeen ihminen. Tosin ihan ok suoritus tässä leffassa! :)

Jamie Dornan.... Mies ja puku... Muuta ei tarvita :D Jamie onnistui Greyn roolissa mun mielestä loistavasti! Ulkonäöllisesti odotin Mr. Greyn näyttävän enemmän tältä <3 Jamie oli omistautunut tosi hyvin roolilleen ja oli oikein mukavaa katseltavaa valkokankaalla :)


Kannattaako leffa sitten mennä katsomaan?
Suosittelen! Ajattelin mennä katsomaan tän viel mahdollisesti toisen kerran ja hommata tulevaisuudessa DVDn. Suosittelen myös lukemaan kirjan, sen jopa ennen leffaan menoa. Eikä kannata unohtaa että tää on trilogia, joten jatkoa leffaan on luvassa, toivottavasti?

Nyt vain sitten odotellaan leffan oheissälää, tästähän saa aikamoisen bisneksen aikaan :D

 "Olisiks sä mun Mr. Grey?" 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti