26.12.2014

Christmas Eve

Blogit täyttyvät joulun vietto postauksista ja erilaisista tunnelmallisista kuvista. Mä en jaksa nyt panostaa asiaan, koska Joulu ei ole niin suuri asia elämässä enään. Tykkään viettää joulua. Nähdä sukulaisia ja syödä hyvin. Lahjoja unohtamatta. Joulun merkitys tulee muuttumaan sitten tulevaisuudessa, kun saa omia lapsia :) Mä nautin tämän vuoden jouluaatosta, mutta jokin siitä silti puuttui....

Herättiin Nikon kanssa aamusta, mä vähän aikasemmin, koska aloin keittämään meille puuroa ja kahvia. Ruokin kissat jouluisella aamupalalla, tonnikalaa ja kanaa. Tykkäsivät. Ruuan jälkeen Typy tulikin mun syliin kehräämään ja puski mua naamaan kiitokseksi hyvästä ruuasta. Me syötiin Nikon kanssa riisipuurot ja valmistauduttiin lähtemään Vihtiä kohden. Yöllä oli satanut lunta. Pysähdyttiin kauppaan ostamaan kukka mummulle ja haudalle kynttilät. Kävästiin nopeesti hakemassa pikkuveli kyytiin ja mentiin haudalle ja sukulaisille päin.
Tultiin mun porukoille takasin ja kuunneltiin äitin kanssa Antti Tuiskun konsertti ja fiilisteltiin Antin upeaa ääntä ja muisteltiin hienoa konserttia! Siitä sitten syötiin. Oli ihan perus jouluruokaa, mutta äiti oli kans tehny sienikastiketta! nam! Sen jälkeen avattiin lahjat. Sain muutaman paketin. En ala lahjoja availemaan tässä erikseen, mutta kaikki oli hienoja ja tarpeellisia! :) Muutama tunti oleskelua ja sitten lähdettiin Nikon kanssa kotiin päin, koska uni alkoi painaa. Oltiin saatu edellis yönä nukuttua pari tuntia. Mentiin aikasin nukkumaan, mahat täynnä ja hyvillä mielin.
Kissat odotti oven takana ja maukuivat ilta ruokaansa. Äiti oli ostanu lapsille ihanan lahjan, jonka Typy hyväksyi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti