7.11.2014

Tukholma 5-7.11.2014

Kävästiin Nikon kanssa tossa pienellä arjen irtiotolla Ruotsin puolella. Mentiin siis päivä Tukholmassa risteilylle. Pari yötä laivassa ja torstai päivä Tukholmassa kierrellen. Laiva lähti keskiviikko iltana puol kuus. Ei tehty sillon oikein mitään kummallista laivalla. Mä kävin pelaamassa bingoa ja en voittanu! :(  Mentiin ajoissa nukkumaan, kun Niko ei ollu nukkunu edellis yönä yhtään. ostettiin kumminki vähän herkkuja hyttiin ja pelattiin korttia. Tietty vaihdettiin euroja kruunuiks, jotta päästiin shoppailee Ruotsissa. :)


Torstaina laiva oli Ruotsissa aamusta klo.10, Ruotsin aikaa tietty. Päästiin ulos laivasta ja vastassa odotti kovin mukava sää.... Räntää ja vettä satoi vuoroin erikseen ja vuoroin yksikseen. Lähdettiin terminaalilta sitten kävelee Gamla stania kohti. Meillä oli kartta mukana, mutta siitä ei oikein apua ollu, kun se kastui heti :D Käveltiin sitten sinne Gamla staniin ja siitä keskustaan kaupoille, Henkkamaukkoja oli joka kulmassa, tottakai kun Ruotsissa oltiin. Käytiin kahvilla kans ihanassa kahvilassa. Syömässä käytiin jossain grilli/kebabbilassa, mutta oli kyllä tosi hyvää ruokaa :)Niko oli ihana mies ja osti mulle jotain ihanaa kyseisestä liikkeestä :) Alempana postausta ostoksista lisää!Niko otti jonkun grillipihvin ja mä otin grillikanaa :) Oli todella hyvää!
Niko joi kahvin ja mä kaakaon. Täällä kahvilassa tavattiin äijä, jolla oli Suoni (tää ei oo kirjotusvirhe) pipo päässä. Kyseinen äijä oli muutenn helkutin rasittava :D
Hypättiin keskustasta bussiin, joka vei meidät terminaaliin laivalle. Laiva lähti klo. 16.30 Ruotsin aikaa Suomea kohden, mutta me oltiin laivalla jo puoli kolmen aikoihin. Otettiin bussi siksi, kun taksit on niin pirun kalliita ja kun ulkona tosiaan oli aika kauhea ilma.


Lauantai-iltana oltiin vähän katselemassa laivan viihde tarjontaa. Ensin mentiin kuuntelee karaokea, en uskaltanu ite :D Katottiin siinä sitten Bright lights Big Cities näytöstä ja mä olin koko aika suu auki, koska se oli niin hienoa! :) Siitä sitten esityksen jälkeen kuunneltiin hyvää musiikkia ja siitä siirryttiin laivan discoon. Muutama juoma juotiin kans matkan aikana ja voi että meillä oli kivaa :D
Perjantaina aamulla herätessä oli molemmilla vähän kipee olo. Olin varannu meille aamupalan ja mentiin sittn syömään siinä vähän yli kahdeksan. Sitten olikin aika pakata tavarat. Laiva saapui klo.10.20 satamaan ja siitä mentiin odottaa ratikkaa, jotta päästään kotiin päin. 


Ostokset! Niko osti mulle Victoria's secretiltä kaks bodymistiä, koska oli muuten sen verran halvempaa kun suomessa :D Niko osti mulle kans Taalainmaanhevosen, koska oon niin monta vuotta halunnut sellasta! :) Itse ostin H&M Homesta tollasen hopeisen "niitti purnukan" jonne laitan koruja :) Lisäks ihan peruis toppeja  ja sukkahousut henkkamaukasta :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti