10.3.2016

Kuvauksissa Pöllölaaksossa

Viime viikolla sain kutsun itselleni +avec Saturday night liven kuvauksiin Helsingin Pöllölaaksoon. Antti Tuisku esiintyi ohjelman lopussa, siks olin enemmän kuin innoissani tästä jutusta! Antin esitys videoitiin ja se näytettiin illan päälähetyksessä. Eli tarkkaan kun katsoo voi nähdä mut katsomossa ;) Menin paikan päälle yksin, kun en saanut ketään mukaani, mut ei se menoa haitannut :)



Kysessä oli siis kenraaliharjoitus ja pääsi seuraamaan kun näyttelijät harjoitteli. Aikamoista duunia ne kyllä tekee tuolla studiossa, täytyy nostaa hattua! Mä en oo ikinä ennen koskaa ollu minkää ohjelman kuvauksissa tai ees seuraamassa niitä. Hjallis Harkimo oli illan isäntänä ja kyllä siltä lohkes aivan mahtavia juttuja :D






Ja illan kohokohta oli siis se kun Antti Tuisku esiinty. Antti raukka oli kipeänä, mutta silti veti todella loistavan keikan!♥ Antin mukana lavalla oli kans Jurek :)



Tuolta Pöllölaaksosta kauheella kiireellä kotiin katsomaan illan päälähetystä, jota oli hauska seurata kun tiesi mitä seuraavaks tapahtuu :D Kiitos tästä mahtavasta kokemuksesta SNL ja MTV :)

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa tosi kivalta illalta :) Tuollasta olisi kyllä kiva päästä seuraamaan :) Ja varsinkin sitä Anttia! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa! :) Anttia en ehtinyt näkee keikan jälkeen, kun sillä oli kiire sinne himokselle :/ Mut on se vaan ihana♥

      Poista